Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
kula dilekçe vermiştim. 0312 425 19 67 NOLU telefona mail durumumu bildiren dilekçe yazdım ama diploma yanımda olmadığı için göndermedim bir sorun çıkarmı acaba.
bende mebsis deki sayfayı kopyalaıp yapıştırdım dilekçeme ama inşallah sorun çıkmaz.mezuniyet belgesini bulamadım

arkadaşlar birimiz buraya hazır bi dilekçe örneği koyarsa daha iyi olur bende aradım banada bi dilekçe şablonu oluşturun biz onu topluca göndereceğiz dediler eğer birimiz bi şablon oluşturup koyarsa çok iyi olur

Benim de dilekçeme aynı olumsuz cevap geldi. Son yazılan mesajı görünce açıkçası umutlandım. Hemen ben de belgelerimi hazırlayıp fakslayacam. bundan da sonuç alamazsak tayinci hocam ben de desteğe hazırım.

hyır olur inş. 0312 425 19 67 bu numara personel genel müdürlüğü'mü yoksa erkek teknik eğitim mi anlayamadım. FAKS çeken bir arkadaş örneğini koysa süper olur

arkadaşlar aranızda dilekçe hazırlayan varsa burada paylaşsın. ben ilk sayfa da yer alan dilekçeyi düzenlesem diye düşündüm ama o da çok uzun geldi bana . siz ne dersiniz..bir an önce ETOGM ne bol miktarda başvuru yapalım ki durumun ciddiyetini anlasınlar...

.................Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bölümü Elektronik Öğretmenliği Anabilim Dalı mezunuyum........... Ticaret Meslek Lisesinde Bilişim teknolojileri öğretmeni ve teknik öğretmen olarak atölye ve labratuvar derslerine girmekteyim.2 Yıldır okulumda çalışmaktayım.
2010 il dışı yerdeğiştirme başvurularında mebsis modüllerinde meslek liseleri gözükmemektedir. 2010 Yer değişiklerimde eskiden olduğu gibi mebbis modülümde ilköğretim, orta öğretim, mesleki ve teknik okullarında buralara tayin isteyebileceğim şekilde açılması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.
-------------------------
yazdım ama personel genel müdürlüğümü yoksa erkek teknik genel mdüürglüne mi atcaz başlıgı anlamdım.

Bu faks numarası Erkek Tekniğin umarım hayırlısı olur.
Atatürk Bulvan
06648 Bakanliklar/ANKARA
Tel:O 312 413 1247
Faks :03124251967

arkadaşlar bazı meslek liselerinde çalışan ,Gazi ESEF (Endüstriyel sanatlar eğitim fakültesi) mezunu Bilişimci öğretmenler var onlarda Teknik Öğretmen statüsünde çalışıyor...diplomada teknik öğretmen bile yokken...Bu nasıl oluyor bu da haksızlık...

ARKADAŞLAR MÜJDE...
ERKEK TEKNİK EĞİTİMDEN 0 312 413 12 44 NOLU TELEFONDAN TÜRKAN ŞİRİN İLE GÖRÜŞTÜM. 0312 425 19 67 NOLU TELEFONA FAKS ÇEKİN DİYOR. ACEL EDİN. FAKSA DİPLOMA FOTOKOPİNİZİ KİMLİK BİLGİLERİNİZ TELEFONUNUZU DURMUNUZU BUNDAN ÖNCE VE ŞUAN GÖREV YAPTINIZ YERLERİ YAZIN. YOLLANIZ PERSONEL GENEL NÜDÜRLÜĞÜNE YOLLAYALIM.DURUMUNUZU DÜZELTELİM DİYORLAR. ACELE EDİN.
0312 425 19 67 NOLU TELEFONA FAKS ÇEKİN ACELE EDİN.DURMAYIN.

0312 425 19 67 baktım erkek tekniğin faksı görünüyor. Biz erkek tekniğe gönderiyoruz. Erkek teknik Pgm ye gönderecek.

neden herkesin faks yollaması gerektiğini anlayamadım. bende yolladım ama zaten birer birer değiştirilecek birşey değilki bu. bütün elektronik ömezunları madur zaten. mebbsiten herkesin durumunu bir butona basarak düzeltmek varken :shock:

timsah' Alıntı:
Benim de dilekçeme aynı olumsuz cevap geldi. Son yazılan mesajı görünce açıkçası umutlandım. Hemen ben de belgelerimi hazırlayıp fakslayacam. bundan da sonuç alamazsak tayinci hocam ben de desteğe hazırım.

hocam size de olumsuz cevap gelmesi çok güzel.ibrahim hocamızla birlikte davayı açarız.daha fazla kişiye olumsuz cevap gelmişse oda eklesin..ne kadar olumsuz dilekçesi gelen mağdur varsa birlikte dava açılım.başka olumsuz cevap gelenlerde paylaşsın

Ya arkadaşlar dilekçenin başlığını tam olarak nasıl düzenleyecek tayinci hocam ERKEK TEKNİK EĞİTİM demiş, telefonda bana personel genel müdürlüğüne dedi ...

GÖREVİ : ,..................................... İlköğretim Okulu
ÜNVANI : Öğretmen
ADI SOYADI :
BABA ADI :
MEMLEKETİ :
SİCİL NO :
EM.SİCİL NO :
TC KİMLİK NO :
ÖZÜ : Bilişim Teknolojileri Branşında Atama ve Yer Değiştirme

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
ANKARA
Sayın Türkan Şirin İlgisine;

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi - Elektronik Bilgisayar Eğitimi - Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği mezunuyum. 2005 yılında TTKB 119 sayılı kararına göre 2. öncelikli olarak “Bilişim Teknolojileri” (Bilgisayar) öğretmeni olarak atandım. İlk atama yerim olan Endüstri Meslek Lisesinde yaklaşık 3,5 yıl görevde bulundum. Şu anda İlköğretim Okulunda Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak çalışmaktayım (2008 yılı il dışı yer değiştirme isteğinde bulundum.).
2010 il içi ve il dışı yer değiştirme başvurularında mebsis modüllerinde meslek liseleri gözükmemektedir. 2010 Yer değişiklerimde eskiden olduğu gibi mebbis modülümde ilköğretim, orta öğretim, mesleki ve teknik okullarında buralara tayin isteyebileceğim şekilde açılması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.
Mağduriyetimizin giderilmesi ilginize sunar. Gereğini arz ederim.

Ek-1 Diploma Fotokopisi

27/05/2010

Adres:
Tel :
Cep Tel :

şuan cep telefonumun şarzı bitti.. başlığa erkek teknik dedim.. ne yazmalıyım.. birisi arasın sorsun başlık nereye olacak.. madem personel neden erkek tekniğe gönderelim.. dilekçemin cevabınıda göndermelimiyim.. birisi sorsun lütfen..

yahu meşgul şu dilekçenin başlık kısmını yani nereye iletilmesi gerektiğini tama öğrenen yok mu arıyorum arıyorum meşgul

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL ŞUBESİ

İsim yazıp ilgisine diye kesinlikle belirtmeyin dedi

ve bizler bu gelen dilekçeleri Personel genel müdürlüğüne sunacaz , değişikliği yapacak olan yer pgm dedi

dilekçeleri ETOGM ye göndereceğiz onlarda Personele iletecekler MİŞ:::::: :idea: ayşe iyigün bakıyor galiba bu işlere..... onun dikkatine atabiliriz galiba..

cagdas' Alıntı:
neden herkesin faks yollaması gerektiğini anlayamadım. bende yolladım ama zaten birer birer değiştirilecek birşey değilki bu. bütün elektronik ömezunları madur zaten. mebbsiten herkesin durumunu bir butona basarak düzeltmek varken :shock:

cagdas hocam sonuna kadar haklı amacım hayallerinizi yıpratmak değil böyle bir düzeltmenin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu düşündüğümü üzülerek belirtmek istiyorum ... Kişi bazında bu maduriyet giderilemez gibime geliyor... Gerekçeme gelince madem böyle bir durum var bakanlığa iletilmek üzere yeni hazırlamış olduğum ekteki dilekçe gibi 3 yıl mağduriyetini bildiren diğer dilekçeyi de direk bu erkek tekniğe göndereyim bir zahmet 3 yıl zorunluluğunu da kaldırıversinler ... Ama umarım dediğiniz ve dilediğiniz gibi olur arkadaşlar ... Bu sene görev yerimde 3 yılımı tamamlayamadığım için tayin isteyemeyeceğim malesef ... Ama ilerleyen yıllarda bu durumun başıma geleceğini bildiğim için tayinci hocamın paylaştığı dilekçeyi kendime uygun olarak düzenleyerek yarın idareye teslim ediyorum ve sizi yürekten desteklediğimi belirtmek istiyorum... Artık öyle çok umudum kırıldı ki bunun bile bir oyalama taktiği olabileceğini düşünmekten kendimi alamıyorum ...

Ekli dosyalar

tayinci hocam avuktla görüşmek gerekiyorsa görüşürüm, her türlü yardıma hazırım. Yarın öğleden sonra vaktim olacak. Erkek tekniğin bizim faksları neden pgm"ye ilettiğini anlayamadım aslında. Erkek teknik yazı çıkaracak ki, kale alacaklar. Ben henüz faks çekemedim ama yarın gerekirse duruma göre erkek tekniğede giderim.

oyalasada nereye kadar salıdadan sonra dava açmalıyız olmassa..

ceyne hocam saol.. bana özelden mail adresini ve telefonunu atarmısın..

arkadaşlar türkan hanımla bir kaç kez görüştüm. Aryan herkese aynı şeyleri söylediğini belirtiyor.Çok yogun bir şekilde arıyormuşuz artık aramayın dedi. Yapmamız gereken verdiği faks numarasına T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ERKEK TEKNİK EĞİTİM GENEL MÖDÜRLÜĞÜ'ne
DİYEREK DERDİMİZİ ANLATAN DİLEKÇEYİ fakslamak. Onlarda personel genel müdürlüğüne yollayacaklar. BUndan sonrasını salı veya pazartesi arayın sorun en oldu diye dedi. Çok yogun bi şekilde aramışız telefonu susmuyormuş aramayın artık diyor (: dilekçenize mutlaka tc kimlik numarasınızı yazınız dedi. Diplomanınıza ek olarak eklerseniz hikaye yazmaya gerek kalmaz şu mezunuyum bu mezunuyum diye. Hadi hayırlısı ilk defa olumlu bir girişim. Yalnız genel müdürlüleri yokmuş şu anda o yüzden salı yada pazartesi arayın sorun dedi.

Faksımzı çekiyoruz. Derdimizi anlatıyoruz. Diploma fotokopisini TC kimlik nosunu vb. dilekçeye eklemeyi unutmuyorsunuz. Kolay gelsin.

Veteriner, hemşire, ziraatçi, su ürünü müh. maden müh ve nicesi branş öğretmenliğe atandı. Bu kadar farklı atama yapan MEB in şu anda %80 ders ortaklığı olan elektronik öğretmenlerini bilgisayar öğretmeni olarak atamasını yanlış olarak adletmesidir. Mikroişlemci kontrolünden bilgisayar programlamaya kadar dersleri gören bizlerin Teknik eğitim Fakültesi bitirmemize rağmen mesleki öğretmen olmamamıza kanaat getirmesi çok yanlış bir karardır.

Dilekçeye bunuda ekleyin bence ben yarın göndericem...

Geri