Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
inşallah düzelir hocam ben akşam gönderemedim meşkuldü.. kesin olsun diye müdür ilmilli eğitim yoluyla fakslasak daha iyi olur.. bu devirde böyle elden ele dilekçe saçmalık bence.. umarım hep iyi ihtimaller gerçek olur.. yarın bende göndereyim.. bugün herşey hazırdı aslında ama hep meşkuldü akşam..

Arkadaşlar bu işin pazartesi yada salı düzeleceğini sanmıyorum.düzelseydi şimdiye kadar çoktan düzelirdi.inanmayın böyle sözlere...

Arkadaşlar zaten canımızı çokça sıktık, şu an ensem ağrıyo akşama kadar öyle olurdu böyle olmazdı, onunla konuş buna anlat... Birazda olumlu düşünelim arkadaşlar bu güne kadar kimse bu kadar anlayışlı bir şekilde telefonlarımıza cevap vermemişti yol göstermemişti, biraz güzel düşünelim bu gece sakin olalım ve yarın yine arayalım, erkek tekniğin pgm ye görüş sunmasını isteyelim.

Arkadaşlar bu işin pazartesi yada salı düzeleceğini sanmıyorum.düzelseydi şimdiye kadar çoktan düzelirdi.inanmayın böyle sözlere...
kimsenin bişiye inandığı yok hocam rahat olunuz:)
sadeec hakkımızı elde etmeye çalışıyoruz.daha yapıcı olalım bence.mümkün oldugunda olumlu olmaya çalışalım.sonuçta her şeyin hayırlısı.

Sevgili arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum bende kendi çapımda bir kaç araştırma yaptım. Şöyle ki;

1. Türkeğitim Sen mevzuat ile ilgilenen yetkili ile bizzat telefonda görüştüm. Gönderilen yazıya cevap gelmediğini söyledi. Gelir gelmez dava açılacağını, ama ben istersem sendika avukatlarının dava için bana yardımcı olacağını söyledi.

2. Eğitimbirsen başkanı ile bir aracım görüştü bu konu ile ilgili çok şikayet geldiğini ama yazılı herhangi bir başvuru olmadığı için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirtti. Başvuru yaparsam kendilerine benim adıma başvuru yapacakları belirtti.

3. Okul müdürüm aracılığıyla personel genel müdürlüğünden bir kaç kişiden bilgi istedim. 80 nolu kararnamedeki bilişim teknolojileri alanı karşısındaki mezuniyetleri baz aldıklarını söylediler. Buna karşılık ismimizin orada geçmemesinden dolayı bize ilköğretim ve liselerin açıldığını söylediler. Ben de kendilerine ilköğretimde çalışacak bilişim teknolojileri öğretmenleri ile ilgili bilgi olduğunu bizim ismimizin orada da hatta 80 nolu kararnamede bizim ismimizin geçmediğini (2. öncelikli atama ile ilgili madde hariç net olarak biz orada geçmiyoruz) bizi neye dayarak ilköğretimleri açtıkları söylediğimde ise bir cevap alamadım. Anlayacağını onlar kendine göre bir dayanak bulmuşlar.

4. Erkek teknik öğretimdeki bayanla bende telefonda görüştüm. Dilekçelerin alındığını ve yarın bu konu ile ilgili oalrak personele yazacaklarını söyledi.

5. Başka bir yetkili ile görüşmemde de eğer mahkeme kararı ile bu olay çözülürse Bilişim teknolojileri alanına ait yer değiştirmelerin iptal olabilieceğini söyledi. Tabiki aynı kişi erkek teknikteki olayın bir oyalama taktiği olabileceğini de söylüyor.

Anlayacağını arkadaşlar bu işi net olarak bilen bir yer ya dakişi yok. Herkes kendine göre bir şeyi dayanak gösteriyor. Ama bu olay bu atmalarda çözülcek gibi değil anladığım ve mahkemede bitecek gibi.

Ayrıca atama kararnemelerinde bir aksilik olduğunu düşünmüyorum şahsım adına. Çünkü bizim isim değişikliğimiz farklı bir maddeye göre yapılmış olabilir. Ne zamn ki bir eğitim mezunu bilişim teknolojileri öğretmenin kararnamesi benimle aynı ise o zamn tamam diyeceğim.

4. Erkek teknik öğretimdeki bayanla bende telefonda görüştüm. Dilekçelerin alındığını ve yarın bu konu ile ilgili oalrak personele yazacaklarını söyledi.
hocamşu an için en acil ve bize katkı sunabilecek pratik yol erkek tekniğin pgm ye olumlu görüş bildirmesi.Eğer bu yönde bir etki yaratabilsek öle umuyorum pgm değişiklik yapabilir.Sonuçta aynı kararname ve yönetmeliklerle atandım ben 2 sene önce ticaret meslek lisesine.her hangi bir kanun yada yönetmelik değişmediki teknik liselere tay
inimizi engelleyecek şu madde var diyelim.Sonuç itibari ile pgm ikna olursa mesele hallolcak gibi.

darkage' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum bende kendi çapımda bir kaç araştırma yaptım. Şöyle ki;

1. Türkeğitim Sen mevzuat ile ilgilenen yetkili ile bizzat telefonda görüştüm. Gönderilen yazıya cevap gelmediğini söyledi. Gelir gelmez dava açılacağını, ama ben istersem sendika avukatlarının dava için bana yardımcı olacağını söyledi.

2. Eğitimbirsen başkanı ile bir aracım görüştü bu konu ile ilgili çok şikayet geldiğini ama yazılı herhangi bir başvuru olmadığı için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirtti. Başvuru yaparsam kendilerine benim adıma başvuru yapacakları belirtti.

3. Okul müdürüm aracılığıyla personel genel müdürlüğünden bir kaç kişiden bilgi istedim. 80 nolu kararnamedeki bilişim teknolojileri alanı karşısındaki mezuniyetleri baz aldıklarını söylediler. Buna karşılık ismimizin orada geçmemesinden dolayı bize ilköğretim ve liselerin açıldığını söylediler. Ben de kendilerine ilköğretimde çalışacak bilişim teknolojileri öğretmenleri ile ilgili bilgi olduğunu bizim ismimizin orada da hatta 80 nolu kararnamede bizim ismimizin geçmediğini (2. öncelikli atama ile ilgili madde hariç net olarak biz orada geçmiyoruz) bizi neye dayarak ilköğretimleri açtıkları söylediğimde ise bir cevap alamadım. Anlayacağını onlar kendine göre bir dayanak bulmuşlar.

5. Başka bir yetkili ile görüşmemde de eğer mahkeme kararı ile bu olay çözülürse Bilişim teknolojileri alanına ait yer değiştirmelerin iptal olabilieceğini söyledi. Tabiki aynı kişi erkek teknikteki olayın bir oyalama taktiği olabileceğini de söylüyor.

Anlayacağını arkadaşlar bu işi net olarak bilen bir yer ya dakişi yok. Herkes kendine göre bir şeyi dayanak gösteriyor. Ama bu olay bu atmalarda çözülcek gibi değil anladığım ve mahkemede bitecek gibi.

Ayrıca atama kararnemelerinde bir aksilik olduğunu düşünmüyorum şahsım adına. Çünkü bizim isim değişikliğimiz farklı bir maddeye göre yapılmış olabilir. Ne zamn ki bir eğitim mezunu bilişim teknolojileri öğretmenin kararnamesi benimle aynı ise o zamn tamam diyeceğim.

hocam eğitim mezunu arkadaşların kararlarıda bizimkiyle aynı.. bunu böteci arkadaşlardan rica edip soralım.. varmı böteci tanıdığı olan.. alsın baksın akrarnamesine 155 deki değişikliğ göremi.. yoksa benim yada bizim kararnamelerimiz tevafukmu nedir yani? şimdi aranızda hiç 155 sayılı karara göre alan değişikliği yazan yokmu? varsa bir adım önce çıksın lütfen..

hocam eğitim mezunu arkadaşların kararlarıda bizimkiyle aynı.. bunu böteci arkadaşlardan rica edip soralım.. varmı böteci tanıdığı olan.. alsın baksın akrarnamesine 155 deki değişikliğ göremi.. yoksa benim yada bizim kararnamelerimiz tevafukmu nedir yani? şimdi aranızda hiç 155 sayılı karara göre alan değişikliği yazan yokmu? varsa bir adım önce çıksın lütfen..
ben o yazıya dikkat etmemiştim.yarin bakıcam.

Bende dikkat etmedim kararnameye nerden bileyim böyle bir saçmalık olacağını. birde bazı arkadaşlar biz iki tane imazaladık kararname diyorlar bu nasıl iş? ben bir tane imzaladım diye hatırlıyorum. offf kafam allak bullak.

Bende dikkat etmedim kararnameye nerden bileyim böyle bir saçmalık olacağını. birde bazı arkadaşlar biz iki tane imazaladık kararname diyorlar bu nasıl iş? ben bir tane imzaladım diye hatırlıyorum. offf kafam allak bullak.
kaç tane imzalamışsak özlük dosyamızda vardır.yarin bakarız.şimdilik iyi geceler.gün ola hayrola.....

Tuna54' Alıntı:
flame81' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
tayinci hocm meb adına çalışıyor bence (:

hocamızı ara görüş o zaman nerde çalıştığını sor.git okulun sayfasına bak..bilmem soruştur..ya bu kadar da güvensizlik olmaz...!

hocam stresten esprileride ciddiye almaya başladınız heralde. Bence bu 125 155 olayı bu kadar ince düşünülecek birşey değil. Listeleri buna göre değil mezun olduğun alana göre açıyorlar. Böyle olmasa elektronik öğretmenliğini bilgisayar öğretmenliği yaptığımızda meslek liseleri görüntülenmezdi. Sonucta sadece mezuniyetini deiştirince listeleniyor okullar. Atama kararnemen aynen kalıyor. Dert etmeyin salıya düzelecek.

hocam kusura bakmayın.bende çok gerildim.inş. düzelir...

Aynı şekilde talim terbiyeyide fakslamalıyız arkadaşlar..adamlar 2 günde tekstil teknolojisi alnına dokuma örmeye atanma hakkı vardiler...
Talim terbiyeye kurumuna ve 80 nolu kararı veren üyelere faks ve mail yağmuru çalışması yapmalıyız...Bakın tekstil taknolojisi/tekstil alanını bu atamada 2 günde dokuma alanına kaynak yaptılar..

OK YARİN Kİ İCARAAATIMIZ Erkek teknik öğretim VE TALİM TERBİYE YE PGM Y OLUMLU GÖRÜŞ BİLDİRMESİ İÇİNGEREKL İ GÖRÜŞMELER YAPMAK DİLEKÇE FAKS VESAİRE VESAİR.....

bilgi edinmede silsile yok ama altına .... yapılmasını arz ederim şeklinde yazarsan bu dilekçe olur..

70 sayfadır binden fazla mesaj attık.. daha önce kitlenen forum sayfalarımız bile oldu.. onca konuştuk.. artık yapacağımız neyse yapalım.. hala bekleyenler ve sessizce bizim yazdıklarımızı okuyanlar olduğuna eminim.. ya arkadaşlar öylece okumayın destek olun.. arayın edin bişeyler yapın bir ses verin.. :!:

70 sayfadır binden fazla mesaj attık.. daha önce kitlenen forum sayfalarımız bile oldu.. onca konuştuk.. artık yapacağımız neyse yapalım.. hala bekleyenler ve sessizce bizim yazdıklarımızı okuyanlar olduğuna eminim.. ya arkadaşlar öylece okumayın destek olun.. arayın edin bişeyler yapın bir ses verin..
HOCAM O KADAR ARADIM SİZİ TEL KAPALI İDİ....GERİ DÖNMEDİNİZ...YARİN ARAR TANIŞIRIZ.ASLINDA BEN HALA ANKARADA BULUŞUP BİZZAT BAKANLIA GİDİP GEREKLİ GÖRÜŞMELERİ BİREBİR YAPMAK TARFTARIYIM AMA KİMSEDEN SES ÇIKMADI.HATTA GEREKİRSE BEN TEK BAŞIMA DA GİDEBİLİRM DURUMA GÖRE.....ÖRNEĞİN GİDİP O ERKEK TEKNİK TDEKİ BAYANLA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK ÇOK FAYDALI OLUR KAANNTİNDEYİM ZİRA TEL DE KONUŞURKEN GAYET OLUMLU BAKIYODU SANKİ MESELEYE.ANKARADA OLSAM ŞİMDİ ON KERE GİTMİŞTİM.NEYSE.
İYİ GEFCELER HERKESE....

doctor_cmptr' Alıntı:
70 sayfadır binden fazla mesaj attık.. daha önce kitlenen forum sayfalarımız bile oldu.. onca konuştuk.. artık yapacağımız neyse yapalım.. hala bekleyenler ve sessizce bizim yazdıklarımızı okuyanlar olduğuna eminim.. ya arkadaşlar öylece okumayın destek olun.. arayın edin bişeyler yapın bir ses verin..
HOCAM O KADAR ARADIM SİZİ TEL KAPALI İDİ....GERİ DÖNMEDİNİZ...YARİN ARAR TANIŞIRIZ.ASLINDA BEN HALA ANKARADA BULUŞUP BİZZAT BAKANLIA GİDİP GEREKLİ GÖRÜŞMELERİ BİREBİR YAPMAK TARFTARIYIM AMA KİMSEDEN SES ÇIKMADI.HATTA GEREKİRSE BEN TEK BAŞIMA DA GİDEBİLİRM DURUMA GÖRE.....ÖRNEĞİN GİDİP O ERKEK TEKNİK TDEKİ BAYANLA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK ÇOK FAYDALI OLUR KAANNTİNDEYİM ZİRA TEL DE KONUŞURKEN GAYET OLUMLU BAKIYODU SANKİ MESELEYE.ANKARADA OLSAM ŞİMDİ ON KERE GİTMİŞTİM.NEYSE.
İYİ GEFCELER HERKESE....

hocam haklısınızda.ibrahim hoca ne yapsın, artık diğer hocalar ile konuşmakla tel bile isyan etti :))

Meb in Elektronik öğretmenlerini Bilgisayar Öğretmeni olarak atamasına karşıyım niye diyeceksiniz. KPSS ye takılan yüzlerce Bilgisayar öğretmeni dışarıda atama bekliyor bence Çok saçma bir uygulama ...Elektronik çıkışlı Bilgisayar öğretmenlerine muhabbetlerimi sunuyorum(yanlış anlamayın zor bela bilgisayar öğretmenliğini bitirip dışarıda atanmayı bekleyen Bilgisayar öğretmenlerini düşünün)

tayinci' Alıntı:
bilgi edinmede silsile yok ama altına .... yapılmasını arz ederim şeklinde yazarsan bu dilekçe olur..

Altına arz ettik şimdi paparayı yicez mi ? :) :)

Telefondaki hanfendi gönder dedi gönderdik , ayrıca müdürüm ve baş müdür yardımcım da okudu benim dilekçeyi , müdürüm biraz makam atlıyon mırın kırın filan etti ama faxladık pek bi heyecanlıydık :) Şimdi iptal mı olacak dilekçem ve dilekçemde belirttiğim talebim makam atladık diye. Eyiii ossun. Uyarsınlar ardından, belki kendime gelirim !

arkadaşlar 70 sayfadır yazışıyoruz.elimizde halen birşey yok :)
şaka ya
gerçekten epey ilerleme kaydettik...
inşallah sonuçta alacağız.ben inanıyorum... :roll:

tahamikail' Alıntı:
Meb in Elektronik öğretmenlerini Bilgisayar Öğretmeni olarak atamasına karşıyım niye diyeceksiniz. KPSS ye takılan yüzlerce Bilgisayar öğretmeni dışarıda atama bekliyor bence Çok saçma bir uygulama ...Elektronik çıkışlı Bilgisayar öğretmenlerine muhabbetlerimi sunuyorum(yanlış anlamayın zor bela bilgisayar öğretmenliğini bitirip dışarıda atanmayı bekleyen Bilgisayar öğretmenlerini düşünün)

Güzel kardeşim önce saygılarımı sunarım hakkınızı aramalısınız elbet haksızda değilsiniz hani. Lakin belirtmek isterim bu forumdaki bi çok kişinin kafası şu aralar bi kaç milyon ! Ayrıca önerilerin varsa söyleyebilirsin yeniden kpss ye filan mı girelim öyle mi atanalım kendi alanımıza hadi sende şimdi bir başlık aç elektronik öğretmenlerinin ne işi var... filan gibi. Ama buradakilerin 7-8 senelik öğretmen olduğunu da unutma o zaman şartların başka başka olduğunu da. yeniden saygılarımı sunarım.

tahamikail' Alıntı:

Sizi yanlış anlamıyorum değerli hocam, ama sizin bizi yanlış anladığınızı anladım. Onun için konuya tekrar açıklık getirelim.

Öncelikle artık yeteri kadar bilgisayar öğretmeni mezun oluyorsa Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik öğretmenliği gibi mezunlardan ilk atamada artık öğretmen atanmamalıdır. Burasına katılıyorum.

Öncelikle bizler teknik öğretmeniz ve teknik eğitim fakülteleri meslek liseleri için kaynaktır. Biz teknik öğretmenlerin düz lise, ilköğretim okullarına kaydırılması demek özlük haklarında ciddi anlamda kayıpların olması demektir. Diğer taraftan bizler zaten ikinci öncelikli olarak atandık, dolayısıyla kimseye haksızlık yapılmış değil.Atanırkende çoğumuz okullarımızdan denklik belgesi aldık. Elinde olmayanlarda üniversitelerinden mezun oldukları yıllara ait denkliklerini çıkartacaktır. Çoğumuz artık okullarımızı ve mesleğimizi benimsemiş durumdayız. Bu kadar insan günlerce şimdi düştüğü durumu yüzünden bir karamsarlık içine girmiştir. Bu kadar yıl çalıştığımız kurumlarımıza bir emek verdik. Kendimizi bulunduğumuz atama branşının gereği neyse o şekilde yetiştirdik.
Bizlerde Meslek Lisesi Öğretmeniyiz, bizlerde Bilgisayar öğretmeniyiz. 8-10 yıldır bilgisayar öğretmenliği yapıyoruz. Şimdi bu yapılanlar üvey evlat muamelesi başka birşey değil.

tahamikail' Alıntı:

Hocam sanırm konuya vakıf değilsiniz yada yeni atanmış heyecanlı bir arkadaşımızsınız 2005 yılında atandın 72 puanla ikinci öncelikli olarak Van iline ilk üçte gittim ki o zamanlar bilgisayar öğretmeni mum ile aranıyordu ve kpss barajları sanırım 50 civarı idi. Hal böyleyken biz kimsenin hakkını yemedik çünkü o zamnlar sizler daha yoktunuz. Şimdi zaten sizler çogunlukta oldugunuz için yeni mezun elektronikçi arkadaşar atanamazlar atanmalarına imkan yok çünkü sizler yeterince hatta fazlası ile varsınız. Bizler yok illa bizim yeni mezunlarda atansın diye bir derdimiz yok. Bizim derdimiz bizler 6-8 yıldır çalışıyoruz ve yapılan uygulma bizleri mağdur etmektedir. Ne mağdur olacaksın git ilköğretimde çalış diyorsan kusura bakma ben Teknik Eğitimi hakkıyla okudum ve Meslek Lisesi mezunuyum yani temelden geliyorum öyle ilkokulda çalışmak için okumadım 7 yılımı elektronik ve bilgisayar için harcayıp bakanlığın yaptıgı bir hata yüzünden mağdur olamam.
Saygılarımla

Sizi yanlış anlamıyorum değerli hocam, ama sizin bizi yanlış anladığınızı anladım. Onun için konuya tekrar açıklık getirelim.

Öncelikle artık yeteri kadar bilgisayar öğretmeni mezun oluyorsa Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik öğretmenliği gibi mezunlardan ilk atamada artık öğretmen atanmamalıdır. Burasına katılıyorum.

Öncelikle bizler teknik öğretmeniz ve teknik eğitim fakülteleri meslek liseleri için kaynaktır. Biz teknik öğretmenlerin düz lise, ilköğretim okullarına kaydırılması demek özlük haklarında ciddi anlamda kayıpların olması demektir. Diğer taraftan bizler zaten ikinci öncelikli olarak atandık, dolayısıyla kimseye haksızlık yapılmış değil.Atanırkende çoğumuz okullarımızdan denklik belgesi aldık. Elinde olmayanlarda üniversitelerinden mezun oldukları yıllara ait denkliklerini çıkartacaktır. Çoğumuz artık okullarımızı ve mesleğimizi benimsemiş durumdayız. Bu kadar insan günlerce şimdi düştüğü durumu yüzünden bir karamsarlık içine girmiştir. Bu kadar yıl çalıştığımız kurumlarımıza bir emek verdik. Kendimizi bulunduğumuz atama branşının gereği neyse o şekilde yetiştirdik.
Bizlerde Meslek Lisesi Öğretmeniyiz, bizlerde Bilgisayar öğretmeniyiz. 8-10 yıldır bilgisayar öğretmenliği yapıyoruz. Şimdi bu yapılanlar üvey evlat muamelesi başka birşey değil.
UYUYAMADIM YAAA.
ARKADAŞLAR POLEMİĞER GİRMEYELİM BEN GEREKN ÖZEL MESAJI ATTIM ARKADAŞA.EĞER BİRAZ GELİŞMİŞ BİR ZİHİN + YÜREK + KALP + ZEKA OLGUNLUĞU VARSA BİZİ ANLAYACAKTIR.KONUMUZDA BENCE CEVAP VERMEYE GEREK YOK.BİZ KENDİ İŞMİZE BAKALIM.

Tolgay uyu kardeşim.... Bak daha öncede oldu bu olaylar ne oldu son gün bütün alanlar değişti ben inanıyorum ki yine değişecek. Bu forumun gücü çok büyük bence..... Yaşasın BB.

hocam bahsettiiniz kararnamler bana iki defa geldi

ayrıca hocamın eklediği kararnamlerinde tarihleri farklı
bana gelen ilk kararnamede:
TTK 155 NOLU KARARI GEREĞİNCE YAZIYOR.

ikince kararnamede ise:
TTK 155 SAYILI KARARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDIĞINDAN YAZIYOR

ayrıca karar namlerde biz yaptık oldu var biz sadece haberim vardiye imza attık(tebellüğ ettik)
ben o dönem askerde olduğum için idare adıma tebllüğ etti :)
bunu çok ayırıcı bir unsur olduğunu düşünmüyorum

Kararnameler ilk gönderildiğinde bazı illere ulaşmıştı, bazı yerlere ise ulaşmamıştı. Tam bu kararnemeleri göndermeyi durdurdular. Daha sonra birkaç hafta sonra kararnamaler yeniden düzenlenip gönderildi.
Bazı illerdeki öğretmenlere kararnameler iki defa geldi. Bazılarına ise en son düzenlenen kararnameler geldi.

Merhaba elektronik mezunu mağdur meslektaşlarım.
İçinde bulunduğumuz bu haksızlık karşısında, vermiş olduğunuz tepki ve hakkımızı aramak için göstermiş olduğunuz
çabaları saygıyla takdir ediyorum.Ben de adı geçen konu hakkında karşılıklı bilgilerimizi paylaştığımız bu forumu yeni üye oldum.
Sesimizi duyurmak için şimdilik konularda bahsedilen dilekçeden hazırlayıp ilçeye gönderdim.
Personel müdürlüğü filan telle aradığımda zaten çizelgede sizin alanınız yok deyip teli suratımıza kapatıyor.
Bence tek çözümün dilekçelerin geri dönüşünü bekleyip, buna karşılık avukat ayarlayıp dava açmak olduğunu düşünüyorum.
Bir de arkadaşlar aşağı yukarı 70 sayfa yorum yazmışız.Hepsinin özetti belki de tek cümleyle ifade edilebilir.Gerçekten
bu konuda net işimize yarayacak ya da yaptığımızda bir işe yarayacak bilgiler paylaşalım ve aynı şeyleri bidaha bidaha tekrar eden yazılardan kaçınalım diye düşünüyorum.
Bizim mantığımıza göre 2 kere 2 nasıl dört ederse, 2004 yılında 119 a göre gerekli yeterliliğe sahip görülüp bilg öğret. olarak alan dışı atanmışız.O zaman da çizelgede bizim alan kaynak değildi.Bu hakkı elde etmişiz.
Şimdi de çizelge de adımız yok fakat alan dışı olarak atanıp bu hakkı kazanmışız.Ve atamalarda aynı nitelikte kurumlara atanabilmemiz lazım.
Kusuruma bakmayın Ben de aynı şeyleri tekrar etmiş oldum ama bir daha yapılan haksızlık değil de sadece çozum için veya bizi gerçekten sonuca götürebilecek ne yapabiliriz , bu konuda net bişeyler bulan, araştıran veya bir fikir ortaya atabilecek aarkadaşlar yazsın.Gereksiz yere aynı mesajları tekrar tekrar yazmayalım.
Sadece son durum?
Gelişme var ya da yok şeklinde birbirimizi bilgilendirelim.
Tekrar tekrar mağduriyetimizi , şikayetimizi, üzüntümüzü anlatan yazıları bırakalım.Çünkü anlaşılan bizim bizden başka
dostumuz yok.
Olan olmuş artık üzülmeyi bırakıp hakkımızı aramak ve çözüm için ne yapabiliriz ona bakalım.
Heppimize geçmiş olsun arkadaşlar.
İnşallah hayırlısı olur hakkımızı geri alırız.

Geri