fatih54' Alıntı:Merhaba elektronik mezunu mağdur meslektaşlarım.
İçinde bulunduğumuz bu haksızlık karşısında, vermiş olduğunuz tepki ve hakkımızı aramak için göstermiş olduğunuz
çabaları saygıyla takdir ediyorum.Ben de adı geçen konu hakkında karşılıklı bilgilerimizi paylaştığımız bu forumu yeni üye oldum.
Sesimizi duyurmak için şimdilik konularda bahsedilen dilekçeden hazırlayıp ilçeye gönderdim.
Personel müdürlüğü filan telle aradığımda zaten çizelgede sizin alanınız yok deyip teli suratımıza kapatıyor.
Bence tek çözümün dilekçelerin geri dönüşünü bekleyip, buna karşılık avukat ayarlayıp dava açmak olduğunu düşünüyorum.
Bir de arkadaşlar aşağı yukarı 70 sayfa yorum yazmışız.Hepsinin özetti belki de tek cümleyle ifade edilebilir.Gerçekten
bu konuda net işimize yarayacak ya da yaptığımızda bir işe yarayacak bilgiler paylaşalım ve aynı şeyleri bidaha bidaha tekrar eden yazılardan kaçınalım diye düşünüyorum.
Bizim mantığımıza göre 2 kere 2 nasıl dört ederse, 2004 yılında 119 a göre gerekli yeterliliğe sahip görülüp bilg öğret. olarak alan dışı atanmışız.O zaman da çizelgede bizim alan kaynak değildi.Bu hakkı elde etmişiz.
Şimdi de çizelge de adımız yok fakat alan dışı olarak atanıp bu hakkı kazanmışız.Ve atamalarda aynı nitelikte kurumlara atanabilmemiz lazım.
Kusuruma bakmayın Ben de aynı şeyleri tekrar etmiş oldum ama bir daha yapılan haksızlık değil de sadece çozum için veya bizi gerçekten sonuca götürebilecek ne yapabiliriz , bu konuda net bişeyler bulan, araştıran veya bir fikir ortaya atabilecek aarkadaşlar yazsın.Gereksiz yere aynı mesajları tekrar tekrar yazmayalım.
Sadece son durum?
Gelişme var ya da yok şeklinde birbirimizi bilgilendirelim.
Tekrar tekrar mağduriyetimizi , şikayetimizi, üzüntümüzü anlatan yazıları bırakalım.Çünkü anlaşılan bizim bizden başka
dostumuz yok.
Olan olmuş artık üzülmeyi bırakıp hakkımızı aramak ve çözüm için ne yapabiliriz ona bakalım.
Heppimize geçmiş olsun arkadaşlar.
İnşallah hayırlısı olur hakkımızı geri alırız.
Hocam dertliyiz be çok görme