Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
alperrtegas' Alıntı:
Sabah sabah güzel bir haber veriyim...
Şimdi etögm den türkan hanımla görüştüm...
Sabah genel müdür vekili,daire başkanlarıyla bir toplantı yapmış ve faks ları incelemişler Bizim bu kkonuda yüzde yüz haklı olduğumuza karar vermişler.Genel müdür bugün bizzat personel genel müdürlüğüne gidip durumu düzeltecekmiş.Ayrıca resmi yazıyla da görüş bildireceklermiş...

En az 10 defa okumuşumdur (:

anlamadım arkadaşlar ama sanırım puanlar değişti diye güncelleme yapıyorlar. ama hizmet puanı hesaplamada normal olarak görünüyor. off off ne yapıyolar bir anlasak :? :oops:

tarikdeniz80' Alıntı:
alperrtegas' Alıntı:
ÖNEMLİ bende dün dilekçemi verdim ama ortak verdiğimiz dilekçede hata var arkadaşlar dikkat edin dün müdürüm sağolsun uyardı son satırlarda bundan sonraki atam dönemi yazıyor böyle olursa bu dönem hakkımızda yenir buna dikkat edin ve bilemediğim bir kanun maddesi deği orası yönetmelik veya bilemediğim bir nedenden dolayı olacak hatırlatayım bundan sonra dilekçe vereceklere

Dilekçeyi dün yazmıştım bu sabah teslim ettim ... formu sabah takip edemediğim için alperrtegas hocamın bahsettiği noktaya daha öncede takılmıştım ve kendime göre ufak bir değişiklik yaparak düzelttim ama çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum inş. da öyledir.Henüz içinde bulunduğumuz bu saçma durumun farkında olmayan elektronik öğretmenliği programı mezunu arkadaşlarım bırakın sadece 3 yıl mevzusuna odaklanmayı onunla beraber bir çok derdimiz var.Durumun ciddiyetini ilgili makamlara hissettirmeliyiz.En azından bir dilekçe fazla bir şey değil ... Hakkımızda hayırlısı ...

Belirttiğim tüm hususların ve kanunların sonucu olarak bundan sonraki atama ve yer değişikliği işlemlerimde Bilişim Teknolojileri alanında atölye ve laboratuar öğretmeni olarak atama ve yer değiştirme hakkımın bulunması gerekir. Ancak herhangi bir kanun sebebiyle kazanılmış haklarım elimden alınmışsa hukukun genel kavramlarından olan “kazanılmış hakların devamı ve korunması” ve “eşitlik” ilkesinden hareketle bundan sonraki atama ve yer değişiklerimde eskiden olduğu gibi mebbis modülümde ilköğretim, orta öğretim, mesleki ve teknik okullarında buralara tayin isteyebileceğim şekilde açılması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tuna54' Alıntı:
esesim26' Alıntı:
Bu haber çok güzel... ama arkadaşlar bu konu çözülse bile peşini bırakmayılım. Yazı görüş ne varsa ulaşıp arşivleyelim bu sorun her sene karşımıza çıkmasın...Esasen edindiğim bilgilere göre konu direk bizimle alakalı değil çünkü... MEB ilköğretim ve meslek lisesi bilişim öğretmenlerini tamamen ayırma istiyor yani bundan sonra geçişler olmamasını istiyor arada kalan sadece biziz. bizi de ilk öğretime katıp sonra tayinleri tamamen ayıracak... Asıl yapmak istedikleri bu.. Ve bunu her fırsatta terar deneyecekler...

Bende katılıyorum. Görüş yazısı vb. ne varsa ulaşıp arşivleyelim. Belgelerimizide paylaşalım. İki gündür hayırlı haberler geliyor.

Emsal teşkil edecek belgeleri arşivlememiz şart umarım gerçekleşecek olan bu düzenleme bundan sonraki yılları da kapsayacak bir düzenleme olur ve bizi tekrar bu süreci tekrar yaşamaya mahkum etmezler ...
İnş. tüm bu emeklerimiz boşa gitmeyecek ...

Herhangi bir tayin durumum ve isteğim olmamasına rağmen ben bile sayfayı açık tutup sürekli yeniliyorum. Tayin isteyeceklerin Allah yardımcısı olsun... Konudan haber dar olan ve kılını kıpırdatmayanlarada yazıklar olsun...

Tuna54' Alıntı:
tarikdeniz80' Alıntı:
arkadaşlar il içi ve il dışı atama kısmında hizmet puanım 0 görünüyor az önce baktım sizde de var mı böyle birşey

Bende de aynışekilde 0 görünüyor hizmet puanı hocam

17 şubat atamasıyım ... Hizmet puanımı bir günde 54 ten 55 e çıkartmışlar ... Bu mebbis tamamen bir fiyasko !!!

Ekli dosyalar

• hizmetpuanı.JPG
    hizmetpuanı.JPG
    7.2 KB · Görüntüleme: 396
gurcal' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
tarikdeniz80' Alıntı:
arkadaşlar il içi ve il dışı atama kısmında hizmet puanım 0 görünüyor az önce baktım sizde de var mı böyle birşey

Bende de aynışekilde 0 görünüyor hizmet puanı hocam

17 şubat atamasıyım ... Hizmet puanımı bir günde 54 ten 55 e çıkartmışlar ... Bu mebbis tamamen bir fiyasko !!!

hocam en azından 0'a indirmemişler (:

Sabah genel müdür vekili,daire başkanlarıyla bir toplantı yapmış ve faks ları incelemişler Bizim bu kkonuda yüzde yüz haklı olduğumuza karar vermişler.Genel müdür bugün bizzat personel genel müdürlüğüne gidip durumu düzeltecekmiş.Ayrıca resmi yazıyla da görüş bildireceklermiş...
MASASÜTÜ ARKAPLANA ATTIM SÜRKLİ OKUYOM:)))))))))))))))))

atama modülünde puanım 0 gözüküyor ama özlük modülünden baktım puanım 120 iken 118 olmuş ne iş anlamıyorum. düzeltirler inşallah. bi de bununla uğraşmayalım dilekçe manyağı olduk zaten :)

doctor_cmptr' Alıntı:
MASASÜTÜ ARKAPLANA ATTIM SÜRKLİ OKUYOM:)))))))))))))))))
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

darkage' Alıntı:
Ya dünden beri bir kararnamedir gidiyor bende aynen;

Talim ve Terbiye Kurulu 155 Sayılı kararı gereğince

yazıyor. Buna ne diyeceksiniz.

ALLAH DERİM.. iyi bu çok iyi sadece benimki farklı galiba.. zaten kararnamelerle ilgili yazıyı buldum gönderiyorum.. müdür bey değişik kararnameleri doğrudan dosyamıza koymuş bunla ilgili tebliğ tebellüğ yok sanırım.. forum eki 500kb ile sınırlamış off..

kursad' Alıntı:
atama modülünde puanım 0 gözüküyor ama özlük modülünden baktım puanım 120 iken 118 olmuş ne iş anlamıyorum. düzeltirler inşallah. bi de bununla uğraşmayalım dilekçe manyağı olduk zaten :)
özlük modülünde görünen bugün için hizmet puanın ama yer değiştirmede görünen atama dönemi için değişen yönetmelikte hangi tarih oldu ona dikkat etmedim yani birkaç ay sonrası için

tayinci' Alıntı:
darkage' Alıntı:
Ya dünden beri bir kararnamedir gidiyor bende aynen;

Talim ve Terbiye Kurulu 155 Sayılı kararı gereğince

yazıyor. Buna ne diyeceksiniz.

ALLAH DERİM.. iyi bu çok iyi sadece benimki farklı galiba.. zaten kararnamelerle ilgili yazıyı buldum gönderiyorum.. müdür bey değişik kararnameleri doğrudan dosyamıza koymuş bunla ilgili tebliğ tebellüğ yok sanırım.. forum eki 500kb ile sınırlamış off..

Benim kararnamemde ; Talim Terbiye Kurulunun 155 sayılı kararında değişiklik yapıldığından. Diyor.

Bilgisayar mezunu arkadaşın kararnamesinde ; Talim Terbiye Kurulunun 155 sayılı kararı gereği diyo

ya bu türkan hanımın soyadı neydi bi türlü ulaşamıyorum numarası

0312.4251967 fax
0312.413.1247 tel

değilmi?

neresi burası erkek tekniğin neresi yani..

Arkadaşlar Erkek Tekniğin Genel Müdürü bu gün bizim okuldaydı, az önce ayrıldı.
Durumu kendisine belirttim, elektronik mezunlarının elektrik-elektronik alanlarına geçmesinin uygun olduğu veya ilk öğretime gitmelerinin sadece olacağı vb... şeyleri söyledi.
Tesviye bölümlerinde okuyanların Bilgisayar öğretmenliği yaptığı gibi bir örnek verdi.
ben kendilerine bizim bölümümüzün bilgisayarıda kapsadığını ve teknik eğitim fakültesi olduğunu, ilköğretime gidersek hak kaybına uğrayacağımızı söyledim
dilekçemin bir örneğinide verdim. konuyu bildiğini inceleyeceğini söyledi.
burda daha önce verilen dilekçenin bir benzeri.
biraz konuştuk ama çokta olumlu olmadığını söyleyeyim.
moraliniz bozulmasın tabi. belkide dilekçeyi okuyup bizim haklılığımızın kanunlarla korunduğunu görür.
en azından dilekçe en tepedeki isimlerden birine ulaştı. yoksa bizim dilekçeleri çokta yolladığımız yerlerde incelediklerine inanmıyorum.
bu arada bir örnek verdi, Gaziantepte bir okulda bilişim alanının şefi bir tesviyeciydi dedi,
şeflikten almışlar. o da dava açmış kaybetmiş.
tabi o bizi bağlamıyor. sonuçta o durumdaki öğretmenlerin ilk atama alanları bilgisayar değil, farklı alanalar. sonradan ihtiyaçtan geçiş yapmışlardı zamanında.
bizim durumumuz çok farklı.
biz sonuç alamazsak Allahın izniyle dava açar kazanırız.
ben sendikaya da dava açması için sürekli söyleniyorum.
şuan da çok şey hatırlamıyorum. zaten çok uzun durmadı.
aklıma gelenler olursa yazarım. :(

arkadalar hizmet puanım önce 85 e sonrada 0 a düştü.. sanırım birisinin hizmet puanını anlık yükseltip 200 falan yapıyorlarki istediği okul gelsin.. komplo teorim bu son teorim nasıl.. bence doğrudur..

Arkadaşlar yardımcı olacak kişi personel işlerine bakan Ayşe İyigün hanım mı? Yoksa soyadını ve görevini anlayamadığım türkan isimli hanımlı. Ayrıca irtibat kuranlardan bilen varsa türkan hanımın soyadını ve görevini belirtebilirmi.

ili aradım sistemleri 6 mayıstan sonrasına göre düzenliyorlar arkadaşlar puanlarınızda düşme artma olabilir..

türkan hanım memur..

ayşe hanım erkek teknik personel sube müdürü..

yani leyle oral gibi aynı mevkidaş.. farklı bölümler ama..

Arkadaşlar Erkek Tekniğin Genel Müdürü bu gün bizim okuldaydı, az önce ayrıldı.
Durumu kendisine belirttim, elektronik mezunlarının elektrik-elektronik alanlarına geçmesinin uygun olduğu veya ilk öğretime gitmelerinin sadece olacağı vb... şeyleri söyledi.
Tesviye bölümlerinde okuyanların Bilgisayar öğretmenliği yaptığı gibi bir örnek verdi.
ben kendilerine bizim bölümümüzün bilgisayarıda kapsadığını ve teknik eğitim fakültesi olduğunu, ilköğretime gidersek hak kaybına uğrayacağımızı söyledim
dilekçemin bir örneğinide verdim. konuyu bildiğini inceleyeceğini söyledi.
burda daha önce verilen dilekçenin bir benzeri.
biraz konuştuk ama çokta olumlu olmadığını söyleyeyim.
moraliniz bozulmasın tabi. belkide dilekçeyi okuyup bizim haklılığımızın kanunlarla korunduğunu görür.
en azından dilekçe en tepedeki isimlerden birine ulaştı. yoksa bizim dilekçeleri çokta yolladığımız yerlerde incelediklerine inanmıyorum.
bu arada bir örnek verdi, Gaziantepte bir okulda bilişim alanının şefi bir tesviyeciydi dedi,
şeflikten almışlar. o da dava açmış kaybetmiş.
tabi o bizi bağlamıyor. sonuçta o durumdaki öğretmenlerin ilk atama alanları bilgisayar değil, farklı alanalar. sonradan ihtiyaçtan geçiş yapmışlardı zamanında.
bizim durumumuz çok farklı.
biz sonuç alamazsak Allahın izniyle dava açar kazanırız.
ben sendikaya da dava açması için sürekli söyleniyorum.
şuan da çok şey hatırlamıyorum. zaten çok uzun durmadı.
aklıma gelenler olursa yazarım. :(
Sizce de bi çelişki yok mu? Oyalanıyor muyuz acaba?

arkadaşlar yürütmeyi durdurma iptal dava dilekçesi var.. versemmi yoksa haftayamı veririz.. şuan bu dilekçe yarım yamalak bişey henüz.. ekte gönderiyorum..

dava dilekçesi henüz eksik

herkese hayırlı cumalar..

Ekli dosyalar

Geri