Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
doctor_cmptr' Alıntı:
Bizim teknik okullarda çalışabilirliğimizi yada çalışamayacağımızın kararını aslında erkek teknik belirliyormuş (peki o zaman bu sorunu çıkaran niye sensin). Bugün öğrendim kız teknik filanda onlara uyarmış. Erkek teknik bizim durumumuzla ilgili görüşünü talim terbiyeye iletmeliymiş. Talim terbiyede kararını buna göre belirlermiş. Pgm de uyarmış.
ceyne hocam yukardakini sizin bir meajınızdan alıntı yaptım.eğer bu dediğiniz doğru ise bence olumlu gelğşmeler var..
hocam ilk görüşmede bunları söylemişti leyla hanım. hala aynı şeyi istiyor gibi. Buna göre erkek teknik olumlu yaklaşsada yazıyı talim terbiyeye göndermeli orasıda ben karışmam tavrından vazgeçip, pgm'ye konu ile ilgili yazmalı. Durum aslında çokta olumlu değil. yani talim terbiye yardımcı olmadan zor gibi.

Hey Büyük Allah'ım şu insanlara bak. O zaman 3 ay hizmetiçi eğitimle özel öğretim öğretmeni yaptıkları ne oluyor duble yetersizmi. (tanıdığım bir giyim öğretmeni şuan özel eğitim öğretmeni oldu)Pardon üniversitelerin 4 yılda veremediklerini MEB hizmetiçiyle 3 ayda verebiliyor. O zaman bizi 3 ay hizmetiçine alsalarda yeterli olsak artık.

Arkadaşlar bende aşağıdaki maili talim terbiye ye ve alt tarafta bir iki kelimeyi de değitirerek erkek teknik eğitime gönderdim.
Kazamız mübarek ola.

İyi günler!
Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi bölümü Elektronik Öğretmenliği mezunuyum.
03 Mart 2004 Tarihin' de Talim ve Erbiye kurulunun 2004 yılı 119 sayılı kararı ile alanım bilgisayar öğretmenliği için belirtilen kaynak okulların adı geçtiği çizelgede olmadığı halde ek maddede belirtilerek ve bilgisayar öğretmenliği için yeterli görülerek puan üstünlüğüne göre ikinci öncelikli olarak Bilgisayar Öğretmeni Olarak atandım.Şu an meslek lisesinde görev yapmaktayım.

2004 ile 2010 yılları arasında yani 6 yıldır il içi veya il dışı atama dönemlerinde meslek liselerine tayin isteme hakkımız vardı.
Ve bu dönemde bir çok elektronik öğret. meslektaşım meslek okullarında yer değiştirme isteğinde bulunup yer değiştirebildiler.

Şu an İller arası yer değiştirme başvurusu yapmak istediğimde Başvuru tercihlerimin arasında sadece İlköğretim okulları ve düz liseler gözüküyor Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları veya meslek liseleri gözükmüyor.(Ki biz eğitimimizi teknik öğretmen unvanıyla Teknik eğitim fakültelerinde mesleki ve teknik eğitim kurumlarında eğitim verecek şekilde aldık)

Yine 07/07/2009 Tarih ve 80 Sayılı Kurulu Kararınca
Alanları Dışında Atananlar
"Madde 10 - Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararları kapsamında öğretmenliğe atanan, ancak bu Esaslar eki Çizelgede mezun oldukları yükseköğretim programlarına ve alanlarına yer verilmeyen öğretmenlerin yer değiştirme suretiyle atamaları, aynı türdeki eğitim kurumlarına yapılır."

10.Madedesinde belirtildiği gibi mezun olduğum bölüm ekli çizelgede alana kaynak olan alanlar arasında olmayıp ve alan dışı atanmama rağmen neden aynı türdeki eğitim kurumlarına yani Meslek Liselerine atama şansım yok.

Personel genel müdürlüğünü telefonla aradığımızda bize ttk 'nun 2009 senesindeki kararında alanımızın çizelgede bilgisayar öğretmenliği için kaynak okullar arasında gözükmediğini söylüyorlar.Biz zaten ilk atandığımızda da alanımız çizelgede kaynak okullar arasında gözükmüyordu.Yeterli sayıda bilgisayar öğretmeni mezunu olmadığı için ve bizim de bu alan için yeterli görüldüğümüzden ek maddede belirtilen kararla ikinci öncelikli olarak atandık.2004 te de 2009 da da bizim alan zaten çizelgede yok.Biz kaynak dışı atandık.

Şu anda çizelgede alanlara kaynak okul olarak gösterilen mezun okullar arasında adı geçmeyipte ikinci öncelik olarak atanmış bir sürü öğretmen var.Bu öğretmenlerin hiçbirine de sen zamanında ihtiyaçta atanmışın şimdi aynı türde okula atanamazsın veya tayin isteğinde bulunamazsın denmiyor.Neden özellikle zamanında hak verilmiş olan bizlere bu hak hiçbir yazılı dayanağı olmadan elimizden alınıyor ben ve meslektaşlarım bunu anlamıyoruz.

Mesala örnek;
İki yıllık enstütü mezunu elektrik teknisyeni 23 yıldır Elektronik öğretmenliği yapıyor. Elektronik öğretmenliği için kaynak okul olarak adı çizelgede yok meslek liselerine istediği gibi tayin hakkı var.
Jeoloji mühendisi sınıf öğretmenliği yapıyor.Kaynak çizelgede adı yok aynı türden kuruma tayin isteme hakkı var.
Çiçek örgü dokuma öğretmeni Teknoloji tasarıma atanmış , çizelgede kaynak okul olarak şu an adı yok.Fakat aynı branştan ildışı atama isteği hakkı var.
Kimya öğretmeni sınıf öğretmenliği hakkını almış.Çizelgede kaynak okul değil ama il içi veya il dışı aynı nitelikte atama hakkı var
Ziraat fakültesi mezunu sınıf öğretmenliği hakkın almış.Çizelgede kaynak okul değil atama hakkı var

Bunun gibi bir sürü zamanında ihtiyaçtan atanmış ve aynı nitelikte kurumlara atama hakkı olan öğretmen arkadaşlar var.
Özellikle bizlerin 6 senedir elimizde olan atama hakkımız ise göz göre göre hiç bir yazılı dayanağı olmadan elimizden alındı anlamıyoruz.

Bu konuda
Özünde Mesleki ve Teknik eğitimi için yetiştirilmiş biz ektronik öğretmenlerinin Mesleki ve Teknik Eğitimi kurumlarında görev almamızda her hangi bir sakınca olmadığına dair sizin tarafınızdan alınmış olumlu bir kararın Meb Personel Genel Müdürlüğüne bildirilmesinin bizlerin mağduriyetlerimizin giderilmesinde katkıda bulunacağını düşünüyoruz .Durumun mahkemeye gitmeden halledilmesi konusunda istekliyiz.Yardımlarınızı bekliyoruz.

Teşekkür ederiz.

fatih54' Alıntı:
İyi günler!
Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi bölümü Elektronik Öğretmenliği mezunuyum.
03 Mart 2004 Tarihin' de Talim ve Erbiye kurulunun 2004 yılı 119 sayılı kararı ile alanım bilgisayar öğretmenliği için belirtilen kaynak okulların adı geçtiği çizelgede olmadığı halde ek maddede belirtilerek ve bilgisayar öğretmenliği için yeterli görülerek puan üstünlüğüne göre ikinci öncelikli olarak Bilgisayar Öğretmeni Olarak atandım.Şu an meslek lisesinde görev yapmaktayım.

2004 ile 2010 yılları arasında yani 6 yıldır il içi veya il dışı atama dönemlerinde meslek liselerine tayin isteme hakkımız vardı.
Ve bu dönemde bir çok elektronik öğret. meslektaşım meslek okullarında yer değiştirme isteğinde bulunup yer değiştirebildiler.

Şu an İller arası yer değiştirme başvurusu yapmak istediğimde Başvuru tercihlerimin arasında sadece İlköğretim okulları ve düz liseler gözüküyor Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları veya meslek liseleri gözükmüyor.(Ki biz eğitimimizi teknik öğretmen unvanıyla Teknik eğitim fakültelerinde mesleki ve teknik eğitim kurumlarında eğitim verecek şekilde aldık)

"Madde 10 - Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararları kapsamında öğretmenliğe atanan, ancak bu Esaslar eki Çizelgede mezun oldukları yükseköğretim programlarına ve alanlarına yer verilmeyen öğretmenlerin yer değiştirme suretiyle atamaları, aynı türdeki eğitim kurumlarına yapılır."

10.Madedesinde belirtildiği gibi mezun olduğum bölüm ekli çizelgede alana kaynak olan alanlar arasında olmayıp ve alan dışı atanmama rağmen neden aynı türdeki eğitim kurumlarına yani Meslek Liselerine atama şansım yok.

Personel genel müdürlüğünü telefonla aradığımızda bize ttk 'nun 2009 senesindeki kararında alanımızın çizelgede bilgisayar öğretmenliği için kaynak okullar arasında gözükmediğini söylüyorlar.Biz zaten ilk atandığımızda da alanımız çizelgede kaynak okullar arasında gözükmüyordu.Yeterli sayıda bilgisayar öğretmeni mezunu olmadığı için ve bizim de bu alan için yeterli görüldüğümüzden ek maddede belirtilen kararla ikinci öncelikli olarak atandık.2004 te de 2009 da da bizim alan zaten çizelgede yok.Biz kaynak dışı atandık.

Şu anda çizelgede alanlara kaynak okul olarak gösterilen mezun okullar arasında adı geçmeyipte ikinci öncelik olarak atanmış bir sürü öğretmen var.Bu öğretmenlerin hiçbirine de sen zamanında ihtiyaçta atanmışın şimdi aynı türde okula atanamazsın veya tayin isteğinde bulunamazsın denmiyor.Neden özellikle zamanında hak verilmiş olan bizlere bu hak hiçbir yazılı dayanağı olmadan elimizden alınıyor ben ve meslektaşlarım bunu anlamıyoruz.

Mesala örnek;
İki yıllık enstütü mezunu elektrik teknisyeni 23 yıldır Elektronik öğretmenliği yapıyor. Elektronik öğretmenliği için kaynak okul olarak adı çizelgede yok meslek liselerine istediği gibi tayin hakkı var.
Jeoloji mühendisi sınıf öğretmenliği yapıyor.Kaynak çizelgede adı yok aynı türden kuruma tayin isteme hakkı var.
Çiçek örgü dokuma öğretmeni Teknoloji tasarıma atanmış , çizelgede kaynak okul olarak şu an adı yok.Fakat aynı branştan ildışı atama isteği hakkı var.
Kimya öğretmeni sınıf öğretmenliği hakkını almış.Çizelgede kaynak okul değil ama il içi veya il dışı aynı nitelikte atama hakkı var
Ziraat fakültesi mezunu sınıf öğretmenliği hakkın almış.Çizelgede kaynak okul değil atama hakkı var

Bunun gibi bir sürü zamanında ihtiyaçtan atanmış ve aynı nitelikte kurumlara atama hakkı olan öğretmen arkadaşlar var.
Özellikle bizlerin 6 senedir elimizde olan atama hakkımız ise göz göre göre hiç bir yazılı dayanağı olmadan elimizden alındı anlamıyoruz.

Bu konuda
Özünde Mesleki ve Teknik eğitimi için yetiştirilmiş biz ektronik öğretmenlerinin Mesleki ve Teknik Eğitimi kurumlarında görev almamızda her hangi bir sakınca olmadığına dair sizin tarafınızdan alınmış olumlu bir kararın Meb Personel Genel Müdürlüğüne bildirilmesinin bizlerin mağduriyetlerimizin giderilmesinde katkıda bulunacağını düşünüyoruz .Durumun mahkemeye gitmeden halledilmesi konusunda istekliyiz.Yardımlarınızı bekliyoruz.

Teşekkür ederiz.

fatih54' Alıntı:
İyi günler!

Mesala örnek;

Bu konuda

Teşekkür ederiz.

hocam isabet etmişsin. maili verde bizde atalım ....

hocam bence başarılı bi dilekçe olmuş..zaten en usturuplu yazdıklarımıza da bi cevap gelmedi...belki bu tarz bi dilekçe dikkatlerini çeker..kendileriyle çeliştikleri örnekleri vermişsiniz..belki utanırlar...kime maille yollayalım bu dilekçeleri??? erkek tekniğe_?personele??tkkb ye ?yoksa hepsine?

en iyisi hepsine yollayalım :D zaten okusalarda geri dönen olmuyo maille...bi de arkadaşlar http://www.aes.org.tr/ anadolu eğitim sen;yeni bi sendika başkanları cansel hanım diye öğretmen-avukat bu durumla ilgili ona anlatsak bence yardımcı olmaya çalışır...ankara da izmir -istanbul da olanlar bu bayanla iletişime geçebilir mi_???yada bu sendikaya üye varmı içimizde??

Bence artık erkek teknikle uğraşmaya gerek yok. Onlar zaten ılımlı yaklaşıyorlar. Yeterince rahatsız ettik onları. Antipati uyandırmayalım sonra. Bence pazartesi hepimiz talim terbiyeye yüklenelim. İçimizden de daha önce Ayşe İYİGÜN hanımla iletişime geçmiş bir sözcü talim terbiyeyle iletişime geçtiğimizi, onların da talim terbiyeye teklif götürmelerini rica ettiğimizi iletirse daha hoş olur diye düşünüyorum. Benim sözcü adayım Ayşe hanımla yüzyüze görüşmüş olan ceyne hocamızdır kabul ederseniz.

Fatih hocamızın yazdığı dilekçe güzel gerçekten. Pazartesi talim terbiyeyi fax yağmuruyla boğalım derim. Maili görmezden gelebilirler ama faxı mecbur okuyacaklardır.

Bence artık erkek teknikle uğraşmaya gerek yok. Onlar zaten ılımlı yaklaşıyorlar. Yeterince rahatsız ettik onları. Antipati uyandırmayalım sonra. Bence pazartesi hepimiz talim terbiyeye yüklenelim. İçimizden de daha önce Ayşe İYİGÜN hanımla iletişime geçmiş bir sözcü talim terbiyeyle iletişime geçtiğimizi, onların da talim terbiyeye teklif götürmelerini rica ettiğimizi iletirse daha hoş olur diye düşünüyorum. Benim sözcü adayım Ayşe hanımla yüzyüze görüşmüş olan ceyne hocamızdır kabul ederseniz.

Fatih hocamızın yazdığı dilekçe güzel gerçekten. Pazartesi talim terbiyeyi fax yağmuruyla boğalım derim. Maili görmezden gelebilirler ama faxı mecbur okuyacaklardır.
aynen yenercim katılıyorum .erkek teknikteki bayan hakkaten artık iyice daralmış bizim bu konumuzda...Ama hala erkek teknik genel müdürünün ne düşündüğünü net olarka bilmiyoruz.Bu ayrıntıyı atlamayalım bence.

omegafi' Alıntı:
tayinci' Alıntı:
Hamdi METİN
Şube Müdürü
Okul Yönetimi ve Öğretmen Yetiştirme-Geliştirme Değerlendirme Şb.Md.
212 65 30/4221

Ben aylar önce aradım, birkaçkez aradım ama ilgili kişi bu ve bu kişinin görüşüde şöyle.. "sizin ne işiniz var meslek lisesinde sizi yanlışlıkla atamışlar oraya" Hamdi Metini bizim bu alanda yeterli olduğumuza ikna etmeliyiz. Ama telefonda ulaşmak mümkün değil.. Şimdi eğer FAKS YAĞMURU yapacaksak bu hafta sonu bugün yada güzel bir dilekçe örneği hazırlayıp pazartesi günü gönderelim..

FAKS NUMARASI:0312-222.0134

oradaki santrali aradım atama konusunda TTK ya başvurmak için bu faks numarasını kullanacakmışız.. sayfasında başka faks nolarıda var ama bu numara o ilgili daireye aitmiş.. şimdi eğer sizde kabul ederseniz yapacağımız şu

alanımızın ve bugüne kadarki deneyinimizi yeterliliği, bilişim alanında teknolojiye bağlı olarak ders içeriğinin her 6-7 yılda tamamen değiştiği. ayrıca 80 sayılı karardaki 10. madde ve geçici 1 maddedeki ifadelerin neden uygulanmadığı bunla ilgili PGM görüş bildirmesi istemini, tayin alamayarak mağdur edildiğimizi vb bahseder bir başvuru ya dilekçe yada bilgi edinme kapsamında sorulmalı.. yapacaksak bunu yapalım..

Tuna54' Alıntı:
bende bu kişiyle konuştum resmen yanlışlıkla atanmışsınız demeye getirdi. Eğer elektronik öğretmeni olsaymışız teknik öğretmen sayılırmışız. Bilişim olunca böyle bir hakkımız yokmuş. Aldığımız eğitimden bahsetmeye kalktım lafı ağzıma gömdü ve eğitimimizin onu ilgilendirmediğini onların ÇİZELGEYE baktıklarını söyledi. Azarlar gibi de telefonu kapattı. Nasıl meslek liselerinde çalıştıiğımı sormaya kalktım bu seneye kadar yanlış atama olmuş dedi.

O zaman bizleri temelli alsınlar meslek liselerinden madem yanlışmış ilk atamamız.

- Adalet ve vicdat duygusundan yoksun yöneticiler
- Yaptık ve oldu diyen yöneticiler
- Son-ucunu hesap edemeyen yöneticiler
- Bu kadar ah alırken nasıl hesap verecekler..

bunun için bilgi edinme isteyelim.. bilgi edinmede atamamız mümkünmü diye sorarız gerekli görüşün PGM göndersinler.. birde geçici 1 ve 10 maddelerde ne diyorlar onu sorarız..

ceyne' Alıntı:
Bugün bakanlığa gittim ama bi sonuç alamadım. Erkek teknikte şube müdürü olan Ayşe İyigün ile görüştüm. Çok anlayışlı ve iyi niyetli bi hanım. Ama sonuç ile ilgili kesin bişi söyleyemiyor. Durum aslında bizle alakalı değil diyor. Konuya daha girmeden elektronik mezunumusun diye sordu. Biraz bunalmış:) İzin verin işimizi yapalım diye takılıyor. Yapılan uygulamayı o da saçma buluyor. Tamamen bize hak veriyor ama müdür gelmeden sonuç için benim bişi söyleyebilmem mümkün değil diyor. Genel müdür orda olsaydı ikna edebilmek için onunla da görüşürdüm ama entropi_xy hocam hangi ildeyse müdürde hala orada sanırım. Salı günü döneceğini söyledi. Yani farklı bişi söylemedi. Dilekçelerinizide dosyalamış, masada duruyordu. Dilekçeler için kurum atlama gibi bu durum yok bu arada.
Erkek teknik olumlu görüş verecek tamam mı artık demek için Leyla hanımla bi görüşüyüm dedim ama görüşemedim. Sıradaki görüşmelerinin bitmesini bekledim ama hemen bitiminde kalktı gitti, toplantısı varmış heralde. Lütfi orakla konuşuyum dedim oda toplantıda. Ayhan İlter yıllık izinde. Pgm mdr yardımcısına Hikmet orman gideyim dedim, oda toplantıda. O toplantı odasına bende girmeyi isterdim. Büyük ihtimalle bu olayıda orada dillendirip karar vermişlerdir. Çıkmadılar bi türlü oradan. Farklı bi iki kişi ile görüştüm ama son adres yine Leyla hanım oluyor. Ama talim terbiye ben karışmam dediği sürece Leyla hanım ikna olmayacak bence. Yinede bi umut erkek teknik atanabilirler yazısı çıkartırsa belki bişiler olur.

hocam lütfen zorla özellikle lylanın amirlerine durumu iyice anlat leyla pürüz çıkarıyor birde hocam mutlaka giderken kendininki ve bir bilgisayarcı arkadaşın kararnamesini al git.. altındaki ifadelerde aynı olsun sonra kıllanıp pürüz çıkarmasınlar hani şu 155 meselesi.. bende avukata internet ve telefonla ulaşıyorum hukuki olarak detaylıca bilgi alacağım inşallah.. özen hoca bugün ankaraya gelmiş hafta sonu için ama işi var sanırım.. bende geleyim diyorum ama gelmem ankara otogara varmam bile 19 saat sürüyor gelemem.. lütfen bu lütfi orakmıne ona son kararnameleri ve geçici 1 maddeyi ve 10. maddeyi göster.. istersen bana verdiği cevabıda göster.. istersen transkriptide göster.. konuş hocam lütfen.. boş bir saatinde randevu al..

fatih54' Alıntı:

Teşekkür ederiz.

çok iyi örnek sayısını arttırabiliriz..

fatherboard' Alıntı:
Buralarada mail bomb yapmalı
Talim terbiye
kurul başkanı
mtufan@meb.gov.tr
kurul üyeleri
omerozcan@meb.gov.tr
fkoksal@meb.gov.tr
aebeduk@meb.gov.tr
zyilmaz@meb.gv.tr
ibukel@meb.gov.tr
hasici@meb.gov.tr
vahapozpolat@gmail.com
acikoz.hm@hotmail.com
bu üyelerinde mailleri yok tefli olanları yazıyorum yardımcı olabilirler
İrfan COŞKUN Telefon: 0 (312) 212 65 30
Ahmet SÖNMEZ Tel: 0 (312) 212 65 30/4333

HOCAM MAİLLER FALAN BAKTIKLARI YOK ADAMLARIN, FAKS TELEFON YÜYÜYÜZE GÖRÜŞME DAHA ETKİLİ.. BU SEBEPLE PAZARTESİ TALİM TERBİYEYE FAKS VE TELEFON TRAFİĞİ BAŞLATALIM..

HOCAM MAİLLER FALAN BAKTIKLARI YOK ADAMLARIN, FAKS TELEFON YÜYÜYÜZE GÖRÜŞME DAHA ETKİLİ.. BU SEBEPLE PAZARTESİ TALİM TERBİYEYE FAKS VE TELEFON TRAFİĞİ BAŞLATALIM..
bu günden başlamamızın bi sakınca sı yok sanırım.ben başlıyorum yukdarda arkadaşın yazsını. fakslıyorum.:)
tek tk mail de attım en az 20 defa.daha napimki.
Ben yinede ısrar ediyorum değerl arkadaşlar birlik halinde ankara ya ayın 2 sinde gidip bakınlığa görüşmek daha faydalı olmazmı acaba.

doctor_cmptr' Alıntı:
bu günden başlamamızın bi sakınca sı yok sanırım.ben başlıyorum yukdarda arkadaşın yazsını. fakslıyorum.:)
tek tk mail de attım en az 20 defa.daha napimki.
Ben yinede ısrar ediyorum değerl arkadaşlar birlik halinde ankara ya ayın 2 sinde gidip bakınlığa görüşmek daha faydalı olmazmı acaba.

hocam şuan kapalı heryer nereye faks attınız.. :) talim terbiye için önceden bir faks numarası vermiştim oraya atacağız.. aama pazartesi günü arkadaşlarınıza bilgi verin bu konuda bir mail trafiği başlatabiliriz.. ben şimdi birşeyler hazırlayayım..

hocam şuan kapalı heryer nereye faks attınız.. :) talim terbiye için önceden bir faks numarası vermiştim oraya atacağız.. aama pazartesi günü arkadaşlarınıza bilgi verin bu konuda bir mail trafiği başlatabiliriz.. ben şimdi birşeyler hazırlayayım..
faks makinasınıdamı kapatıyolar hocam bunlar.neyse pazartesinden başlarız bizde.numarayı tekar yazarsanız hazırlayacağınız metin le pazartesi herkese duyururum ben tanıdığım talim terbiyeye fakslasınlar.

Giderken yanıma her türlü evrak, diploma, ders listesi, kararname v.s. alıp gittim. Ama kimse onları istemiyor. Leyla hanım ile Lütfi orak takıntılı olduklarından bu durumdayız. O maddeleri daha öncede onlara söyledim ama niyetleri bozuk. Onlarla anlaşmak pek mümkün değil. Genel müdür yardımcısı hikmet ormana yada en tepedeki müdüre durumu aktarabilirsek yardımcı olabilme ihtimalleri var. Ama şu anda erkek teknikten haber beklememiz gerekiyor, erkek teknik genel müdürü de destek verirse yazıyı ben talim terbiyeye elden bile götürür, baskı yaparım. Şu aşamada arkadaşın verdiği yazıyı talim terbiyeye fax yada mail yolu gönderip olabildiğince rahatsızlık verip dikkatlerini daha çok çekmek en iyisi gibi geliyor. Erkek teknik’ten salı yada en geç çarşamba haber çıkması gerekiyor. Olumlu bişi çıkarsa diğer yetkililerle görüşme aşamasında çok önemli bi belge olacak. Dua edip erkek teknik genel müdürünün leyla hanım ile görüşüp ona uymaması. Olumsuz bişi çıkarsa tek yapabileceğimiz avukatlar ile görüşmek olur.

arkadaşlar erkek teknik öğrt.genel müdürü Hüseyin Acır'ın branşı Elektrik Öğretemenliğidir. kendisi konuya hakimdir.bence ona sormalı...

arkadaşlar bende bugun ilimdeki sendika avukatıyla görüştüm ( türk eğitim sen). Benim dilekçeme cevap gelmediği için tayinci hocamın cevabını yanımda götürdüm inceledi. Hukuksal bir yanını göremediğini belirtti . Diğer söyledikleri zaten tayinci hocama ve flame81 hocama avukatların söyledikleriyle aynı. Dilekçeme cevap gelir gelmez davayı başlatacağımızı belirtti.

Görüştüğümüz hukuksal deneyime sahip herkes bizim haklılığımızdan yana. Bu iş etkili konumdaki bir yada iki kişinin takıntısından ve yaptıkları hatayı kabullenemesinden kaynaklanıyor.

Telefonda bize hamdi beyin , leyla hanımın yaklaşımını anlattım. Tartışarak bir şeyin değişmeyeceğini belirtti haklı olarak. Leyla Hanım yada hamdi beyi aramayı düşünen arkadaşlar onların düşünceleri sanki at gözlüğü takmışcasına sabit bu yüzden zaten duyacağınızı bildiğiniz şeyler için sinirlenip kendinizi yıpratmayın. Alacağınız cevaplar zaten belli. Bu iş düzelse bile inanın bence bize bir başka yerden sıkıntı yaratmak için uğraşacaklardır. Dilekcesi gelen davasını başlatsın.

FAKS EYLEMİ HAYDİ BİSMİLLAH..

arkadaşlar şu aşağıdaki metni olduğu gibi kopyalayın mail listenizdeki tüm elektronikçilere gönderin EKTEKİLERİ EKLEMEYİ UNUTMAYIN :)

ELEKTRONİK ÇIKIŞLI BİLİŞİMCİLERİN MESLEK LİSELERİNE ATAMASININ DEVAMI İÇİN OKU TÜMÜNÜ KOPYALA MAİL LİSTENE GÖNDER.

Kusura bakma banada aynen böyle geldi sende aynen kopyala gönder.. Tümünü kopyala..
Arkadaşlar 31.5.2010 itibari ile FAKS BİLGİ EDİNME EYLEMİ başlatıyoruz... Bu mail elinize geçti ise ekteki bilgi edinme başvurusu her türdeki eğitim kurumunda görevli elektronik mezunu olupta bilişim teknolojileri öğretmenliğinde görevli öğretmenleri kapsamaktadır. Her sene atama döneminde bizi üvey evlat muameleri yapmaktalar. Elektronik mezunlarına meslek liseleri gözükmüyor yine.. Yeter artık. Sizinde bildiği gibi geçen sene beden eğitim öğretmenleri 1 günlük yürüyüş yaptılar. Adamlar ellerindeki tavaları birbirine vurarak haklarını aldılar.. Bizler hala neden sessiziz. Sizde hiç yürek yoksa, hiç değilse şu tamamen yasal bilgi edinme başvurusu eylemine katılın.. Bu emaili tüm tanıdığınız sınıf arkadaşlarına tüm elektronik çıkışlılara gönderiniz. Yeter ama yeter yahu nedir bu her sene çektiğimiz.. Bu yasal eylemede katılmassan daha ne yapayım müstehak olur bize.. Ya okulun kapanır yada gıcık bir müdür gelirse ya okul değiştirmen gerekirse.. Şişer kalırsın o zman bu rüzgarı yakaladın bişey yapmıyorsan o gün geldiğinde yanlız başına bir ilk öğretimde tozlu bilgisayarları silerek ömrünü tüketirsin.. bırak onun bunun bilgisayarını tamir etmeyi şimdi git hemen şu faksları çek.. tamamen yasal hakkın.. yapmassan yuh olsun vallahi çok kırılırım.. haydi vira.. BİSMİLLAH..

FACEBOOK GURUBUMUZ:
[url=http://www.facebook.com/ibrah...w.facebook.com/ibrahix?v=info# ... 301&ref=mf
[/url]

FORUM SİTEMİZ
http://bilisimteknolojileri.yetkinforum.net/

Faks Nolar:
Talim Terbiye Başkanlığı İçin
312 -212 65 30 (10 Hat) telefonlar
0312-222.0134 faks
312 -213 39 62 faks
312 -213 78 36 faks

Personel Müdürlüğü İçin
Lütfi ORAK 0312.413.1558 arayın derdinizi anlatın
(0 312) 419 52 51 faks
(0 312) 425 23 59 faks

Ekli dosyalar

hocam eline sağlık :alkis: ...pazartesi ilk iş bu indirdiğim belgeleri kendime göre düzenleyip;diploma fotokopimi ekleyip faks çekmek olacak...

Geri