yenercim inşlh dularımız ceyne hocamla birlikte umuyorum sorun hallolur mahkemede felan uğraşmadan....Sevindirici sayılacak bir gelişme var arkadaşlar. Foruma üye olan ancak şu an bir problemden dolayı buraya yazamayan çok değerli bir arkadaşım aradı az önce. Kendisinin yüksek mevkilerde bir dayısı var. Oldukça yüksek mevkilerden tanıdıkları olan bir dayı Onunla görüşmüş bu konuyla alakalı olarak. O da tecrübelerine dayanarak bu tip işlerde genellikle alt kademelerde bu işe köstek olmak isteyen birileri olur ve bu tip şeyleri el altından yaparlar demiş. Çoğu müdürün bu durumdan haberi bile olmayabilir demiş. (ki erkek tekniğin yoktu bildiğiniz üzre) Ben gider gerekli kişilerle görüşürüm ancak konuya vakıf olmadığım için beni bir şekilde ikna ederler demiş. O yüzden konuya hakim birisi de benimle birlikte olursa onu ikna edemezler. Ben gerekli kişilerle görüştürürüm demiş. Bu şekilde daha etkili olunabilir diye düşünüyorum. İnşallah dertlerimize deva olur.
Ceyne hocama arkadaşımın telefonunu verdim. Artık gerisi hocamın ellerinden öper. Siz de dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
doctor_cmptr' Alıntı:evet çok sakin bu gün forum.
yaw yener bizim sınıf yok buralarda hiç.valla ben de telk noları eski tel hafızasında kaldı.kimsenin tel i kalmadı...kimseye ulaşamıyom hocam...şu mezuniyet te hazırladıgımız cd yide aradım o kadar bulamadım dedm ulaşayım herkese...yener sende o cd varmı ya ileişim bilgileri olması lazımdı...İnşallah tolgaycım.
tayinci' Alıntı:ARKADAŞLAR BİR FORUM VE FACEBOOK GURUBU VAR KATILIN FACEBOOK GURUBUNA ARKADAŞLARINIZIDA DAVET EDİN DAHA ÇABUK BİRBİRİMİZE ULAŞABİLİRİZ.. FACEBOOK GURUBUNDA DUVAR kapalı yönetici olmak İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN.
FACEBOOK GURUBUMUZ:
[url=http://www.facebook.com/ibrah...w.facebook.com/ibrahix?v=info# ... 301&ref=mf
[/url]
FORUM SİTEMİZ
http://bilisimteknolojileri.yetkinforum.net/
BUGÜN NEDEN KİMSE YOK BURADA..
Meslek lisesinde olup da hallerinden memnun olanlarda var. Kızıyorum üzülüyorum.Tuna54' Alıntı:şu işi bi halledelimde biraraya gelelim. Burada koşturan arkadaşları tanımak isterim. Benim arkadaşların pek coğu ilköğretimde hallerinden de memnunlar.
++++şu işi bi halledelimde biraraya gelelim. Burada koşturan arkadaşları tanımak isterim. Benim arkadaşların pek coğu ilköğretimde hallerinden de memnunlar.
sayın tayinci arkadaşım aklımıza yazacak bir şeyler gelmessede daima burdayız. allahın izniyle haklarımızı alacağız.tayinci' Alıntı:ARKADAŞLAR BİR FORUM VE FACEBOOK GURUBU VAR KATILIN FACEBOOK GURUBUNA ARKADAŞLARINIZIDA DAVET EDİN DAHA ÇABUK BİRBİRİMİZE ULAŞABİLİRİZ.. FACEBOOK GURUBUNDA DUVAR kapalı yönetici olmak İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN.
FACEBOOK GURUBUMUZ:
[url=http://www.facebook.com/ibrah...w.facebook.com/ibrahix?v=info# ... 301&ref=mf
[/url]
FORUM SİTEMİZ
BUGÜN NEDEN KİMSE YOK BURADA..
bu ne demek hocam.....forumda bir arkadaşın dediği gibi bir kişinin yüzündendir gibime geliyor.
demek istiyor tolgaycımyuzuakyener' Alıntı:Onunla görüşmüş bu konuyla alakalı olarak. O da tecrübelerine dayanarak bu tip işlerde genellikle alt kademelerde bu işe köstek olmak isteyen birileri olur ve bu tip şeyleri el altından yaparlar demiş.
yuzuakyener' Alıntı:Sevindirici sayılacak bir gelişme var arkadaşlar. Foruma üye olan ancak şu an bir problemden dolayı buraya yazamayan çok değerli bir arkadaşım aradı az önce. Kendisinin yüksek mevkilerde bir dayısı var. Oldukça yüksek mevkilerden tanıdıkları olan bir dayı Onunla görüşmüş bu konuyla alakalı olarak. O da tecrübelerine dayanarak bu tip işlerde genellikle alt kademelerde bu işe köstek olmak isteyen birileri olur ve bu tip şeyleri el altından yaparlar demiş. Çoğu müdürün bu durumdan haberi bile olmayabilir demiş. (ki erkek tekniğin yoktu bildiğiniz üzre) Ben gider gerekli kişilerle görüşürüm ancak konuya vakıf olmadığım için beni bir şekilde ikna ederler demiş. O yüzden konuya hakim birisi de benimle birlikte olursa onu ikna edemezler. Ben gerekli kişilerle görüştürürüm demiş. Bu şekilde daha etkili olunabilir diye düşünüyorum. İnşallah dertlerimize deva olur.
Ceyne hocama arkadaşımın telefonunu verdim. Artık gerisi hocamın ellerinden öper. Siz de dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
tayinci' Alıntı:arkadaşlar şu aşağıdaki metni olduğu gibi kopyalayın mail listenizdeki tüm elektronikçilere gönderin EKTEKİLERİ EKLEMEYİ UNUTMAYIN
ELEKTRONİK ÇIKIŞLI BİLİŞİMCİLERİN MESLEK LİSELERİNE ATAMASININ DEVAMI İÇİN OKU TÜMÜNÜ KOPYALA MAİL LİSTENE GÖNDER.
Kusura bakma banada aynen böyle geldi sende aynen kopyala gönder.. Tümünü kopyala..
Arkadaşlar 31.5.2010 itibari ile FAKS BİLGİ EDİNME EYLEMİ başlatıyoruz... Bu mail elinize geçti ise ekteki bilgi edinme başvurusu her türdeki eğitim kurumunda görevli elektronik mezunu olupta bilişim teknolojileri öğretmenliğinde görevli öğretmenleri kapsamaktadır. Her sene atama döneminde bizi üvey evlat muameleri yapmaktalar. Elektronik mezunlarına meslek liseleri gözükmüyor yine.. Yeter artık. Sizinde bildiği gibi geçen sene beden eğitim öğretmenleri 1 günlük yürüyüş yaptılar. Adamlar ellerindeki tavaları birbirine vurarak haklarını aldılar.. Bizler hala neden sessiziz. Sizde hiç yürek yoksa, hiç değilse şu tamamen yasal bilgi edinme başvurusu eylemine katılın.. Bu emaili tüm tanıdığınız sınıf arkadaşlarına tüm elektronik çıkışlılara gönderiniz. Yeter ama yeter yahu nedir bu her sene çektiğimiz.. Bu yasal eylemede katılmassan daha ne yapayım müstehak olur bize.. Ya okulun kapanır yada gıcık bir müdür gelirse ya okul değiştirmen gerekirse.. Şişer kalırsın o zman bu rüzgarı yakaladın bişey yapmıyorsan o gün geldiğinde yanlız başına bir ilk öğretimde tozlu bilgisayarları silerek ömrünü tüketirsin.. bırak onun bunun bilgisayarını tamir etmeyi şimdi git hemen şu faksları çek.. tamamen yasal hakkın.. yapmassan yuh olsun vallahi çok kırılırım.. haydi vira.. BİSMİLLAH..
FACEBOOK GURUBUMUZ:
[/url]
FORUM SİTEMİZ
Faks Nolar:
Talim Terbiye Başkanlığı İçin
312 -212 65 30 (10 Hat) telefonlar
0312-222.0134 faks
312 -213 39 62 faks
312 -213 78 36 faks
Personel Müdürlüğü İçin
Lütfi ORAK 0312.413.1558 arayın derdinizi anlatın
(0 312) 419 52 51 faks
(0 312) 425 23 59 faks
Tuna54' Alıntı:şu işi bi halledelimde biraraya gelelim. Burada koşturan arkadaşları tanımak isterim. Benim arkadaşların pek coğu ilköğretimde hallerinden de memnunlar.
hocam dikkat ednizi bilgilere sonra banka hesaplarınızı boşaltırlar Allah muhafaza....burdaki herkesin öğretmen oldugunu bilemeyiz...istismar edenler olaiblir.yani akıl vermiş gibi olammayım sizde malumunuz farkındasınız sanırım gerçi.arkadaşlar facebook tanışmak için iyi bir yer.. şu takma adlardan sıyrılıp tanışalım.. zaten ben ilk günden beri her türlü bilgimi dağıtıyorum etrafa şimdi beniğm tc numarasını bile bilirsiniz siz.. allahtan anne kızlık sayodını bilmiyorsunuz.. bir baba ismi bir anne kızlık soyadı birde doğum tarihiyle herşey yapılır bu ülkede.. yine dertli şeyler yazmıcam.. salla ülkeyi falan.. aman iyice sıktı..
ibrahim_sadece' Alıntı:arkadaslar sendikalar ne diyorlar bu duruma itiraz eden varmi türk eğitim seni aradım onlar bilgi edinmek için bişey yazmıslar ben diğerleri ne yapmıs ona bakıp bir sendikaya üye olacağım oradanda dava açacağım.
tarikdeniz80' Alıntı:ibrahim_sadece' Alıntı:arkadaslar sendikalar ne diyorlar bu duruma itiraz eden varmi türk eğitim seni aradım onlar bilgi edinmek için bişey yazmıslar ben diğerleri ne yapmıs ona bakıp bir sendikaya üye olacağım oradanda dava açacağım.
Arkadaşım sendikalar mahkemeye vermiş yönetmeliği ama bu işle ilgilenen sendikalar var bizim konuyuda dava dilekçelerine eklemişler. eğitim bir sen ve türk eğitim sen özellikle bizim konuya iyi değinmiş
aynen katılıyorumra-tim' Alıntı:egitim bir sen de bu konuyla ilgili tık yok
compuman' Alıntı:bir konu daha var haberiniz varmı bilmiyorum arkadaşlar. Meslek lisesinde görevli arkadaşlar için üzücü bir haberim var. Çalışan arkadaşların kadroları boş gösterilerek oraya öğretmen ataması gerçekleştirilyor. Bu durumda bizim Elektronik mezunu arkadaşlar Norm Fazlası duruma düşürülerek tayin istetilecek ve ilköğretime gönderilecek. Ben ilköğretimdeyim ancak bunu öğretmen arkadaşlardan duyunca küplere bindim