Bugün bakanlığa gittim ama bi sonuç alamadım. Erkek teknikte şube müdürü olan Ayşe İyigün ile görüştüm. Çok anlayışlı ve iyi niyetli bi hanım. Ama sonuç ile ilgili kesin bişi söyleyemiyor. Durum aslında bizle alakalı değil diyor. Konuya daha girmeden elektronik mezunumusun diye sordu. Biraz bunalmış
İzin verin işimizi yapalım diye takılıyor. Yapılan uygulamayı o da saçma buluyor. Tamamen bize hak veriyor ama müdür gelmeden sonuç için benim bişi söyleyebilmem mümkün değil diyor. Genel müdür orda olsaydı ikna edebilmek için onunla da görüşürdüm ama entropi_xy hocam hangi ildeyse müdürde hala orada sanırım. Salı günü döneceğini söyledi. Yani farklı bişi söylemedi. Dilekçelerinizide dosyalamış, masada duruyordu. Dilekçeler için kurum atlama gibi bu durum yok bu arada.
Erkek teknik olumlu görüş verecek tamam mı artık demek için Leyla hanımla bi görüşüyüm dedim ama görüşemedim. Sıradaki görüşmelerinin bitmesini bekledim ama hemen bitiminde kalktı gitti, toplantısı varmış heralde. Lütfi orakla konuşuyum dedim oda toplantıda. Ayhan İlter yıllık izinde. Pgm mdr yardımcısına Hikmet orman gideyim dedim, oda toplantıda. O toplantı odasına bende girmeyi isterdim. Büyük ihtimalle bu olayıda orada dillendirip karar vermişlerdir. Çıkmadılar bi türlü oradan. Farklı bi iki kişi ile görüştüm ama son adres yine Leyla hanım oluyor. Ama talim terbiye ben karışmam dediği sürece Leyla hanım ikna olmayacak bence. Yinede bi umut erkek teknik atanabilirler yazısı çıkartırsa belki bişiler olur.