Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
SERHAY45' Alıntı:
teşekkürler alpercim :) bende elimden geleni yapıyorum bugün faxlarıda çektim. mail attım demişsin dilekçe mi yazdın ne tarz bir mail kardeşim?
Tam anlamıyla dilekçe yada bilgi edinme mail i değil sorun cıkmasın daha sonra diye sayın yetkililer diye başlayıp arz ederimle biten bir yazı.Amaç durumumuza ilgilerini çekmek zaten...Zaten onlarında bu mailleri takip edip makam atladık diye bize soruşturma açacaklarını hiç sanmıyorum bu karışıklıkta...
Umudum iyice azalıyor.Şu anda eli kulağında bebek bekliyor olmasam bende giderdim ankara ya, ceyne hocamın yanında olup daha güçlü konuşmak lazım çok kişi olunca daha cok muhattap bulabiliriz.Ankara da ki arkadaşlar niye bu kadar sessiz anlamıyorum...

Kafam karıştı arkadaş, napacaz şimdi ? Şu ilgilenmeyenlere ben bi sövim mi ? Galiba herkeste ayrı bir dünya sıkıntısı.

valla pek çok arkadaş sessiz..herkes yerinden memnun ve bi girişim de bulunma gereği duymuyor anlaşılan??? ben merak ediyorum acaba 10 kişiyi buldumu bugün faks yollayanların sayısı??????? :x

daha önce bir dilekce ile okula baş vurmuştum bugün karşılığı geldi sacma bir cevapla ilçe yetkimiz değil benzeri bir cevap vermiş. Gidip konuşayım dedim sizden değil zaten üstmakamlardan istiyorum bunu üst makama gönderin söyleyeyim gerekli düzelmeyi yapayım diye uğraştım ne dediysem olmadı ilk andan itibaren herşeyi tersler bir halleri vardı.Kısacası sanki birileri bu tarz dilekceleri gecirmeyin demiş ne deseniz anlamayıp farklı yerlere cekip sacma sapan cevaplar verdiler. hatta dilekçe ile istek de bulunmazsın üst makamdan bile dedi. Sonra makam atlayıp üst makama dilekce vereyim dedim de yapma onu mail at fax cek sen bilgisayarcısın benzeri bir cevapla diretti. Okula döndümde bu mahkeme işlerinde tecrübeli bir müdür yardımcımız var iki defa dava açmış ona sordum mutlaka dilekçeni yaz ama aps ile gönder fax ve maile karşılık gelmediğinde ulaşmadı benzeri bahaneler ürete bilirler ayrıca postanın ulaştı belgeside yasal belge degerinde dedi.faxlar ve tellerden sonra Yarın tüm meslek ve teknik eğitimle ilgili genel müdürlükler ile personel genel müdürlüğüne aps ile dilekce ile baş vuruyorum yeniden . Bunların dışında başka bir genel müdürlüğünede göndere bilirim bu konuyla ilgili dediğiniz varsa. Bunun dışında birileri sanki ilçeleri uyardı hissine kapıldım ayrıca bir insan bu kadar ters anlayamaz bunuda ekleyeyim sanki anlama bu dilekce burdan gecmesin denmiş.

carni' Alıntı:
daha önce bir dilekce ile okula baş vurmuştum bugün karşılığı geldi sacma bir cevapla ilçe yetkimiz değil benzeri bir cevap vermiş. Gidip konuşayım dedim sizden değil zaten üstmakamlardan istiyorum bunu üst makama gönderin söyleyeyim gerekli düzelmeyi yapayım diye uğraştım ne dediysem olmadı ilk andan itibaren herşeyi tersler bir halleri vardı.Kısacası sanki birileri bu tarz dilekceleri gecirmeyin demiş ne deseniz anlamayıp farklı yerlere cekip sacma sapan cevaplar verdiler. hatta dilekçe ile istek de bulunmazsın üst makamdan bile dedi. Sonra makam atlayıp üst makama dilekce vereyim dedim de yapma onu mail at fax cek sen bilgisayarcısın benzeri bir cevapla diretti. Okula döndümde bu mahkeme işlerinde tecrübeli bir müdür yardımcımız var iki defa dava açmış ona sordum mutlaka dilekçeni yaz ama aps ile gönder fax ve maile karşılık gelmediğinde ulaşmadı benzeri bahaneler ürete bilirler ayrıca postanın ulaştı belgeside yasal belge degerinde dedi.faxlar ve tellerden sonra Yarın tüm meslek ve teknik eğitimle ilgili genel müdürlükler ile personel genel müdürlüğüne aps ile dilekce ile baş vuruyorum yeniden . Bunların dışında başka bir genel müdürlüğünede göndere bilirim bu konuyla ilgili dediğiniz varsa. Bunun dışında birileri sanki ilçeleri uyardı hissine kapıldım ayrıca bir insan bu kadar ters anlayamaz bunuda ekleyeyim sanki anlama bu dilekce burdan gecmesin denmiş.

Hocam nasıl olur senin dilekçeni nasıl sevk etmezler ilçeden ile. Ulan daraldım yine nasıl bir düzen bu ? Ne yaptıkları belli değil biz nasıl bir kurumda çalışıyoruz ?

omegafi' Alıntı:
carni' Alıntı:

Hocam nasıl olur senin dilekçeni nasıl ile sevk etmezler ilçeden ile. Ulan daraldım yine nasıl bir düzen bu ? Ne yaptıkları belli değil biz nasıl bir kurumda çalışıyoruz ?

Hocam dilekcenin baş hikaye kısmı belli dilekçenin son kısmı söyle
Bu durum hak mahrumiyetine neden olmaktadır. Bu hak mahrumiyetimin giderilmesi için MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ve ilgili Teknik ve Mesleki eğitimle ilgi Genel Müdürlükler tarafından 2010 il içi ve il dışı yerdeğiştirme ile atamaları ve sonraki yer değiştirme ile atamalarda gerekli düzeltmelerin yapılmasını eğer böyle bir düzeltme yapılamayacak ise bundan sonra her türdeki teknik ve meslek lisesine bilişim alanında atölye ve labaratuar öğretmeni olarak yer değiştirme isteğinde bulunamamamın nedenlerini ve bu nedenlerin kanuni dayanaklarını tarafıma yazılı olarak bildirilmesini istiyorum.

biz üstmakama böyle bir dilekce için üst yazı yazamayız soruşturmalık oluruz diye tuturdu. Bu sekilde düzeltme ve neden soramazmışım kendilerine yönelik bir istek olmasa da yorumu ilçeden istemem gerektiği şeklinde yapıp bunu bizdende isteyemezsin ilgili birim biz değiliz yorumu yapıyorlar. yani ben ilçeye yazacam ilce uygun gördüğü yerlere soracak veya sormayacak . Direk ilgili birime sorulması için bu şekilde dilekce olmazmış. Yani ilçe yazarsam bizle alakası yok diyor ilçe yazmazsam üstmakama iletilmesi gerekli şekilde yazarsamda bunu yapamazsın bize yazarsın diyolar.

arkadaşlar ben birde memurlar nette sürekli yazılar yazan Maksut Balmuk Beye durumumuzu memurlar nete taşıması konusunda mail attım. Pek çok değerlendirme yazsını sizde okumuşsunuzdur memurlar nett öğretmenlerin beklentileri serisini filan yazmıştı haırlarsanız. Adresi maksutbalmuk@gmail.com
uzun bi mail attım durumumuzla ilgili sizlerde atarsanız cogunluk olursak belki dikkatini çeker memurlar nete de haber yaptırabiliriz.

Arkadaşlar ben bugün bilgi edinmeye durumumuzu anlatan bir yazı yazdım cevap gelir gelmez buraya atarım yanlız bazı arkadaşların üsluplarında ciddi sıkıntılar var amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil biraz daha sakin lütfen olacak işi çıkmaza sokmayalım . . .

serhadocak' Alıntı:
Arkadaşlar ben bugün bilgi edinmeye durumumuzu anlatan bir yazı yazdım cevap gelir gelmez buraya atarım yanlız bazı arkadaşların üsluplarında ciddi sıkıntılar var amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil biraz daha sakin lütfen olacak işi çıkmaza sokmayalım . . .

evet arkaşdaşlar dilekçelerimizde de yakınma ve bela okuma tehdit gibi algılanacak cümleler çok.

Arkadaşlar canımızı sıkmayalım perşembeye kadar bekleyelim bi sonuca ulaşmak zor gibi görünüyor ama inşallah istediğimiz olur.Arkadaşlar çok sessizler anlam veremiyorum benim sınıfımdan en az 35 kişi bilişimci olarak atandı ama bu konuyla ilgilenen sadece 3 kişi.Biz haklıyız hakkımızıda mahkemede alcaz
belkide en temizi bu sadece bu atama döneminde mağdur olcaz

Bu atama döneminde de mağdur olmayalım arkadaşlar (benim canım biraz daha fazla yanıyo galiba) , ARAYIN, FAXLAYIN, SÖYLEYİN YAPIN BİŞEYLER ..... HELE ŞU ANKARADA OLUPTA SESİNİ ÇIKARMAYANLAR.. NE DEMELİ ONLARA... ceyne hocamla iletişime geçip yanında bari durun bizde öyleyiz bakın hemhaliz diye.

ya benim ankarada arkadaşlarım var ama adamlar mecburi hizmet bile yapmadılar yıllardır ankarada meslek lisesindeler.. orada öyle kalacaklarını düşünüyorlar.. düşünsünler bakalım.. çoğu dilekçe bile vermedi.. sallamıyor bile... :verymad:

berrin24, carni, cemalerke, Demhar, fatih54, gokan38, Hacker, kutlu_han, Metehan, musaf, mustafa431, pisipc, sadettin, tayinci, timsah, Tuna54, ygencay, yildiray75, zaqwert, zeneo35 ve 52 misafir

BU 52 KİŞİ KİMDİR? YA Bİ SESİNİZİ DUYALIM KİMSİNİZ SİZ.. HAYALET GİBİ TAKİP ETMEYİN.. konuşun hiç mi diyecek lafınız, yapacak bir işiniz yok..

Değerli arkadaşlar hafta sonu kardeşimin düğünü vasıtasıyla bugün biraz yorgun düştüm ama şu anda bilgi edinme dilekçemi hazırladım. Yarın inşallah klavuzda yer alan faks numaralarına göndereceğim. Klavuzda yer alan mail adreslerinede şu anda mail atıyorum.

arkadaşlar ben ve b azı arkadaşlarım bu durumdan müzdarip durumdayız ve faxlarımızı çektik. benden sayı 8. arkadaşlar bu atamayı kaçırmayın sakın. nasıl derseniz durum şu; şimdi tercih etmek istediğiniz endüstri meslek liselerini durumunuzu anlatan bir dilekçe ile okulunuza verin. onlar ilçeye iletirler. eğer durum mahkemeye gider ve kazanırsak bu verdiğniz dilekçe sizin hizmet puanınıza göre atanmanızı sağlayacaktır. şahsen ben bu şekilde yapıcam. sizlere de tavsiye ederim. belki eylül ya da ekim olur ama bi şekilde olur.

bir de bize bu hakkı yine verecekler 4 yıl içinde. nasıl mı? lise bazında sadece eml ve anadolu liseleri kalacak. yarısı eml olunca bilişim öğretmenine ihtiyaç duyulacak. ilk atama o kadar çok alamıyacaklarına göre böteci arkadaşlarıda şimdi engelleselerde yarın göreve çağıracaklar. biz de çektiğimizle kalıcaz...

ben bu arkadaşları Allah a havale ediyorum...

kutlu_han' Alıntı:
arkadaşlar ben ve b azı arkadaşlarım bu durumdan müzdarip durumdayız ve faxlarımızı çektik. benden sayı 8. arkadaşlar bu atamayı kaçırmayın sakın. nasıl derseniz durum şu; şimdi tercih etmek istediğiniz endüstri meslek liselerini durumunuzu anlatan bir dilekçe ile okulunuza verin. onlar ilçeye iletirler. eğer durum mahkemeye gider ve kazanırsak bu verdiğniz dilekçe sizin hizmet puanınıza göre atanmanızı sağlayacaktır. şahsen ben bu şekilde yapıcam. sizlere de tavsiye ederim. belki eylül ya da ekim olur ama bi şekilde olur.

bir de bize bu hakkı yine verecekler 4 yıl içinde. nasıl mı? lise bazında sadece eml ve anadolu liseleri kalacak. yarısı eml olunca bilişim öğretmenine ihtiyaç duyulacak. ilk atama o kadar çok alamıyacaklarına göre böteci arkadaşlarıda şimdi engelleselerde yarın göreve çağıracaklar. biz de çektiğimizle kalıcaz...

ben bu arkadaşları Allah a havale ediyorum...

Hocam nasıl yapacaz bu işi...

tayinci iyi takip etmiyorsun herhalde daha önce 7 mesaj yazdım bu forumda ama aynı şeyleri durup durup tekrar tekrar yazmaktansa olumlu ya da olumsuz yeni bir haber var mı onu yazmayı yeğelerim.
Ayrıca bende bilgi alma maillerini personele ve ttk na gönderdim.
Dilekçemi de ilçeye verdim dilekçeye göre sendika vasıtasıyla avukata başvurucam yapabilecek başka bişey yok şu an.

doctor_cmptr' Alıntı:
11:10 12:55 VAN ESB TK7083 AJET 01.06.2010 gidiş
13:45 15:20 ESB VAN TK7084 AJET 02.06.2010 dönüş........
organize olursa ve ankarada olmamız yararlı oalcaksa gidiş dönüş saatlerim.
bilgizinize...tel im var sizde tayinci hocam..ne gerekiyosa benhazırım....yeterki ortak bir kara olsun organize olalım....
benden bu kadar.

bende gelirim

arkadaşlar hepiniz bağlı bulunduğunuz sendikaya bir dilekçe yazın ......sorunu için erkek teknik öğretim ile görüşüp durumu bize bildirmeniz aksi takdirde sendika üyeliğinden istifa edeceğime falan diye.niye biz erkek teknik öğretime başvurmalıyızki bu öğretmenlerin belli bir kısmının tümünü ilgilendiren bir durum.her ay çatır çatır para yatırdığımız adamlar totolarını büyütmeyi bırakıp bu işin peşinden koşsunlar.her 3 sendikadan da birer teemsilci gidip erk.tek.öğrt. syn Hüseyin Acır ile görüşmeye gitse ve bağlı bulunulan sorun ve sebepleri anlatsa sorun çözülecektir.

flame81' Alıntı:
doctor_cmptr' Alıntı:
11:10 12:55 VAN ESB TK7083 AJET 01.06.2010 gidiş
13:45 15:20 ESB VAN TK7084 AJET 02.06.2010 dönüş........
organize olursa ve ankarada olmamız yararlı oalcaksa gidiş dönüş saatlerim.
bilgizinize...tel im var sizde tayinci hocam..ne gerekiyosa benhazırım....yeterki ortak bir kara olsun organize olalım....
benden bu kadar.

bende gelirim

bu öyle 5-10 kişinin buluşup gitmesiyle çözülecek bir mesele olsa keşke

Tuna54' Alıntı:
arkadaşlar ben birde memurlar nette sürekli yazılar yazan Maksut Balmuk Beye durumumuzu memurlar nete taşıması konusunda mail attım. Pek çok değerlendirme yazsını sizde okumuşsunuzdur memurlar nett öğretmenlerin beklentileri serisini filan yazmıştı haırlarsanız. Adresi maksutbalmuk@gmail.com
uzun bi mail attım durumumuzla ilgili sizlerde atarsanız cogunluk olursak belki dikkatini çeker memurlar nete de haber yaptırabiliriz.
ben de yazdım yaklaşık bir hafta önce ama ses çıkmadı

arkadaşlar konuyu bende yakından takip ediyorum haklılığımızı ispat etme adına bir şeyler yapmaya çaba harcıyoruz fakat günlük işlerden dolayı biraz yavaş oluyor. Bende okulumuzda Eğitim Birsen sendikası temsilcisi müdür yardımcımızla görüştüm bu konu ile ilgili evraklarla birlikte bu hafta içinde sendikanın avukatı ile görüşücez. Bu şekilde mağdur olan bir çok arkadaşımız var ve İlkokulda ve meslek lisesinde çalışan biri olarak bizi ilkokullara göndermeleri demek bizim hayatımızı karartmaları ve mutsuz işini sevmeyen birileri olmamız demektir.

Tavsiyem bu iş için büyük şehirlerdeki arkadaşların biraraya gelerek araya tanıdık büyükleri sokarak bu iş için bi çözüm sağlamaları olmadı bu işin sonu ankaraya eyleme kadar gitmeli. İnanıyorumki bu mağduriyete hiç bir elektronik mezunu arkadaş kayıtsız kalmayacaktır ama birileri ön ayak olursa devamı gelecektir.

Tamer FİLİZ
Kocaeli TEF Elektronik 2005 mezunu

Geri