Mr.Spermata' Alıntı:insan inancının yükümlülüğü olarak başörtüsü takıyormuş bak sen)sorsan sana bunu inancının gereği olduğunu kim söyledi diye gidecek nur suresinden bi ayet seçecek gösterecek gösterecek.eh kardeşim bu kuranı kerimde kölelikten de bahsediliyor, eşlerine biat etmeyen kadınlara ne yapılacağından da.şimdi adamın birisi de benim inancım gereği köle istiyorum diyebilecek mi?ya da bu türbanlı kadınlar eşlerinin sözünü dinlemediklerinde ellerinde bi çubuk hadi kocacım ben kuranı kerimdeki şu surenin bilmem kaçıncı ayetine göre sana biat etmedim hadi bana bi kaç tane vur diyebilecek kadar iyi müslümanlar mı
sen istediğine inan bende istediğime inanayım.
sen inandığın gibi yaşa bende inandığım gibi yaşayayım.
DİN BİLİMLERİ ÜZERİNE NE KADAR BİLGİNİZ VARDA İTİRAZ EDİYORSUNUZ. KURANDA AKŞAM NAMAZININ KAÇ REKAT OLDUĞUDA YAZMIYOR! PEKİ KAÇ REKAT AKŞAM NAMAZI? 3 REKAT FARZI! PEKİ BU BİLGİYİ NEREDEN EDİNDİK. PEYGAMBERİMİZ ZAMANINDAKİ UYGULAMALARDAN ÖĞRENDİK. PEKİ KADINLARIN SAÇLARINI ÖRTMESİ GEREKTİĞİ KURANDA YAZIYORMU? HAYIR ÖRTÜNÜN DENİLİYOR. PEKİ ERKEK VE KADININ NASIL ŞEKİLDE ÖRTÜNECEĞİ BİLGİSİNİ NERDEN ALIYORUZ PEYGAMBERİMİZ ZAMANINDAKİ UYGULAMALARDA. PEYGAMBERİMİZİN ZAMANINDAKİ MÜSLÜMAN KADINLARDA SAÇLARINI ÖRTMEKTEYDİLER. İŞTE BÖYLE AKŞAM NAMAZININ KAÇ REKAT OLDUĞU BİLGİSİDE SAÇLARI ÖRTMEMİZ GEREKTİĞİ BİLGİSİDE NET OLARAK KURANDA YAZMAZ BİZ BUNU PEYGAMBERİMİZİN DAVRANIŞLARINDAN VE O GÜNKÜ YAŞANTIDAN ÖĞRENİRİZ.
KARA CAHİL LAFDAN ANLAMAZ BİRİ DEĞİLSEN ANLARSIN. AMA EĞER ANLAYAMIYORSAN SENİN ANLAMAYA NİYETİN OLMADIĞINDANDIR. DAHA FAZLA TARTIŞMAYA GİRMEM BU KONUDA.